Velkommen 2018

mandag 1. januar 2018


Godt nytt år - og velkommen til 2018 ! Vi har håp for at 2018 skal bli et positivt begivenhetsrikt år.  Vi trenger og ønsker selvsagt ikke mer drama eller sykdom - men er positiv til alt som skal komme dette kommende året. Vi har startet med planleggingen av det vi ønsker å gjøre i år. Og så skal vi jobbe mot at vi skal greie å oppnå alt dette. Og det vi ønsker å gjøre er å reise - å være sammen.

Her er litt bilder av gårdagens feiring. Vi feiret overgangen til 2018 samme bare vi fire og det var veldig koselig. Tiden går så altfor fort - selv på dager som i går.
Vi fikk endelig testet den nye verandaen på baksiden av huset som vi bygde i fjor høst. Været på nyttårsaften 2016/2017 var forferdelig med nesten storm i kastene og avlyst fyrverkeri, så i år er første året vi faktisk får sett fyrverkeriet fra verandaen. I år var vi heldige med været og fikk faktisk sett fyrverkeriet helt fra andre siden over Tromsøya. 

Jag har ikke den beste zoomlinsen på kameraet - men her ser du fjellfyrverkeriet med fakkelborg hele veien rundt fjellheisen.


Det er et helt fantastisk fyrverkeri, og jeg tenker at vi ett år skal forsøke å se fyrverkeriet i litt nærmere avstand. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi