Sett farge på taket !

mandag 4. desember 2017

Jeg holder jo på å planlegge ferdig soverommet vårt og Hilde sitt ungdomsrom. Og etter mye interiør-inspo i det siste er jeg super-inspirert til å male takene ei noe annet enn hvit. Akkurat hva det blir er enda ikke helt klart - men jeg tror det blir skikkelig bra. Her er litt inspo jeg har plukket opp.

Inspo fra jotun.

Inspo fra jotun.

Inspo fra jotun.

Det som i alle fall er klart er at Hilde sitt rom vil ha to farger. En gråfarge som ligger en plass mellom lysgrå og mellomgrå - og dempet sort. To av veggene kommer til å ha dempet sort, hvorav vi kommer til å ha et spesielt felt øverst med grått - og tak, vegger og listverk kommer til å ha denne andre gråfargen. Det kommer til å bli kjempespennende - og noe nytt ! Alt malt i matte farger på gipsplatene vi skal sette opp på alle flater. Rommet skal bli lunt og godt å være på. Hilde gleder seg kjempemasse til å få ferdig rommet, og for hennes del passet det derfor litt dårlig med julefeiring nå når hun vil bli ferdig. Dessuten så mangler hun noe stort for at rommet skal bli ferdig: En ny seng. Så da har sengejakten begynt. Kanskje årets julegaver vil hjelpe der ?



Er du her på utkikk etter julestrømper ? Her finner du mer informasjon om julestrømpene - jeg har enda mulighet til å sy noen få til før jul.



Ingen kommentarer:

by mlekoshi