Akkurat nå holder jeg på å sy opp en del nye puter, og i mellomtiden så har jeg enda noen få puter til salg. Noen i kraftig velour og en skinnpute. Er du interessert så ta kontakt. Grunnen til at jeg sitter å syr uten å legge ut for masse er at jeg snart skal åpne en liten nettbutikk hvor jeg kommer til å legge ut putene jeg har sydd klare. Og kanskje, KANSKJE, kommer det mer ting der inne etterhvert. Her inne vil du kunne betale med klarna, se bedre bilder osv. Men jeg legger ut link og slik etterhvert. 

Da har vi kommet oss hjem fra vinterferien, og til og med kommet oss i gang med jobbuken. Det er alltid litt tungt å komme i gang igjen, men det går seg som regel til etter et par dager. Hilde skal være med meg på jobbskygging resten av uken, og så har vi x antall legetimer med ungene og så er det  plutselig helg. Og i helgen har vi både fotballturnering, dugnad, bortekamp langt borte OG en tur på slalom i Målselv. Så det blir hektisk. Vi skal prøve å jobbe videre på rommet til Hilde, for nå er vi klare til å bli ferdig der inne. 

Vi mangler veggdekorasjoner, gardiner som skal sys, rullegardiner, en del oppbevaring, sengeteppe og så er faktisk rommet hennes ferdig. DET skal bli godt ja. Og vi gleder oss til å vise dere resultatet. Nå skal jeg gå å besvime i senga mi - god natt ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi