Sengen er testet: Absolutt godkjent !

lørdag 3. mars 2018


Gjett om denne unge frøkenen, som her har kommet hjem fra trening med håret i alle retninger, gleder seg til rommet er ferdig ? Ny seng og lunt rom. Tipper hun kommer til å stortrives her inne ja - og aller mest har hun gledet seg til å ta i bruk den nye senga som ser ut som den er en drøm å ligge i. Skikkelige puter og dobbeltdyne kom til jul - og sengen fikk hun av oss i julegave. Den er 120 x 200 meter - helt perfekt for henne.


I går pakket vi ut dyne, puter og sengetøy. Som med alt på dette rommet har vi forsøkt å tenke langsiktig: Kvalitet og holdbarhet. Og på grunn av alle allergiene vi har i huset så må det være allergivennlig. 

Så prinsesse-flinkis fikk derfor sin første dobbeltdyne til jul, og da i skikkelig dun. Dundynen, som er Høie Saga, er fylt med ekstra ren europeisk moskusdun. Den er anbefalt av Norges astma- og allergiforbund, og Hilde har fått det i medium varm utgave (den kommer også i en varmere utgave som er enda tykkere). Hun fikk også to nye puter som er tilpasset henne som liker høye puter - og da puter i samme seie: Saga dun. Den leveres i to høyder, og Hilde har høy pute. Jeg leser nå på nettsiden til Høie at "8 av 10 anbefalte Saga når vi lot KK-lesere teste dunputen". Så det er jo bra det også. 

Og til sist: Høie sengesett i sateng - Palma i fargen lys grå som passer bra til rommet. Purfekt ! Nå har hun sovet en natt i sin nye seng, selv om resten av rommet ikke er ferdig enda. Hun greide ikke å vente lenger, og da jeg vekket henne morgen etter så var bare tilbakemeldingen: "Neeeeeei - æ vil sove mer ! Det va så godt å sove her!". Så: Suksess ! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi