Creator Expert

fredag 16. mars 2018


Her er bilder av en glad gutt - da jeg kom hjem fra jobb i dag løp han ned trappa for å hente oss slik at han kunne vise frem hva han hadde bygget ferdig. Og så fikk jeg beskjed om at jeg måtte ta bilder av detaljene av bygget. Jeg hadde bare telefonen tilgjengelig så bildene har bare ok-kvalitet. Men glede til gutten vår fikk den iallfall fanget. Jag vet ikke om noen kjenner godt til LEGO for voksne ? Men dette er altså LEGO Creator Expert - 16 år+. Det er to ulike sett, og de er ganske kompliserte å bygge. Jeg har ikke tålmodighet til det, det er sikkert. Men jeg tenker at jeg kunne dele de søte bildene der har han forklarer de ulike delene og etasjene. Det ene settet har han spart til selv, og det andre var belønningen da han sluttet på SFO etter lang tids jobb for å greie det.
Her viser han frem lysekrona i øverste etasje i detektiv-byåret - utrolig detaljer på dette her. 
En hemmelig luke som gjør at du endre opp helt nede i hvelvet...

Ha en fin fredagskveld !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi