Snart fri

torsdag 22. mars 2018

Som dere skjønner har vi hatt det meget hektisk den siste uken mot påske. Vi voksne har selvsagt mye som må være gjort ferdig før det braker løs med hele 10 dagers ferie. Herremin, det skal bli himmelsk godt ! Til og med ungene har det travelt med x antall påskefrokoster, åpen skole, treninger osv. så jeg tror også det er veldig klar for en liten ferie.


Hilser fra hun her beinharde forsvarsspilleren som ikke gir mye i taklingene men likevel spiller rent. Her er et stort blåøye etter forrige helgs treningskamp mot et lag med 16-17 åringer. Det hører med at det også ble to ganger slått neseblod på henne og begge føttene er blå – fra en og samme kamp. Og enda en forlengelse: Under treningen for to dager siden fikk hun skutt en hard ball i ansiktet så nå har hun blåøye på andre øyet og medfølgende neseblod. Så nå ser hun virkelig ikke ut. Men hun ler det bare bort selv, så da legger jeg bare til grunn at hun tåler mye mer en mammaen hennes gjør.


Og her er fra kvelden i går hvor skolen til August fylte 20 år og det var feiring i mange timer på kvelden. Nå har vi bare fire treninger igjen så er det påskeferie. Siden uken har vært så himla hektisk har vi dessverre ikke fått gjort alt vi ønsker å gjøre for å få påsken inn døra hjemme, så jeg har en laaang to-do-liste som jeg og Frank har planlagt å få unnagjort før lørdagen er ferdig. DA er det ferie og vi feire med påskefrokost på søndagen. Ha en fin torsdag dere - så er jeg tilbake med mer til helga.. blant annet nytt kontor.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi