Vår, snart sommer - og ferie.

søndag 15. april 2018

I år blir en litt spesiell ferie kjenner jeg. Vi har enda ikke planene 100 % spikret. Det er andre året på rad vi ikke er hundre prosent sikker på hva vi skal gjøre når vi snart går inn i mai måned. Dere vet jo vi har planlagt drømmeferien, og vi har fulgt med ift. priser på diverse - og foreløpig føler vi at det ikke er 100 % innenfor rekkevidde. Selv med sparing. Men som sagt: Ingenting er avklart enda. Drømmen er definitivt tilstede. Jeg regner med at det er flere som er i samme situasjon og planlegger årets ferie. Jeg legger derfor ut dette samla-innlegget med tidligere innlegg om erfaringer og tips - inkludert fjorårets ferietips. Enjoy !
Så her kommer et samle-innlegg med linker til mange av de "viktigste" ferieinnleggene her inne.

Danmark

Det er ganske mange av oss Nordmenn som drar til Danmark når det blir sommer, og det er egentlig ikke så veldig rart. I Danmark har vi det fint. Her har vi samlet noen tips fra våre Danmarks-turer de siste somrene: 

Sverige


Frankrike - Paris

England - London

Norge

Og for å ikke glemme vårt eget land. Er det noe vi har besøkt mange ganger (fire ganger tror jeg det må være), så er det Dyreparken i Kristiansand. Her er oversikt over våre besøk i DyreparkenOg til slutt de innleggene som går igjen her inne på ferie-innlegg - generell ferietips:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Boligbytte.no kan anbefales. Hege

Elise sa...

Bra tips ! 😊

by mlekoshi