Hit "play" again.

mandag 14. mai 2018

Det har vært stille i over to uker herfra nå. Grunnen: For mye av livet på en og samme gang. Endring av rute og våren som har kommet. Jeg har brukt to uker på å "lade" litt. Bare hatt alt det normale med en meget hektisk jobb og livet hjemme med alt dere vet følger med der. Og så vi faktisk brukt to uker på  å komme i gang med sykling til og fra jobb. Det har vært to uker med vondt i stjerten - men når går det seg til. Det er jo nesten 3 mil og sykle frem og tilbake hver dag - så litt vondter skal det vell være/har det vært. Men jeg digger det ! Iallfall nå som været er på topp. Hvordan det blir når det er lengre perioder med drittvær får vi ta når det kommer. Men inntil videre er det bare topp ! Det krever dog en del av oss i forhold til planlegging av hverdagen, men det er vi jo vant til. Ta ut litt treningstid, handle for 2-3-4 uker om gangen. Pakke ned alt vi trenger til oss og ungene om kvelden osv. Vi må stå opp litt tidligere og vi sykler hjemmefra ca. klokken 0700.

Jeg tenker å lage ett innlegg med litt informasjon om sykkel-pendling med utstyr, spillelister osv. når jeg får tatt litt flere bilder.

Men etter to uker med avkobling (i den grad vi kan kalle det for avkobling med to fotball-lag +++) kan jeg vell bare si at livet smiler litt akkurat nå. Og det kjennes veldig godt.


Ja, og ellers er vell alt som normalt. Hun over her har fått nytt blå-ansikt på fotballtreningen. Hun er tøff sånn - og nå har det gått nesten helt bort. Heldigvis. Er strengt tatt 6. gangen på ett halvår, så da holder det tenker jeg.

Nå er det tre dager med foreldremøte, 2 kamper, 3 treninger, søppelplukke-dugnad, ordning av pass og omsøm av Hilde sin fantasidrakt før 17. mai kommer på torsdag. Men SÅ er det langhelg - og det blir himla godt. Jeg liker mai 2018 jeg !

Jeg må sy ut overdelen litt i år siden hun har vokst litt - men hun gleder seg til å bruke den i år igjen.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi