Ja, den ferien...

tirsdag 19. juni 2018

Så hvem andre har vært forkjøla 3 ganger de siste par månedene ? Nei, det er ikke helt normalt nei. Men her sitter jeg IGJEN og snufser med rød nese. Jeg lurer på hva som er galt med denne kroppen. 

Anyhur: Jeg har aldri fått så mange henvendelser, spørsmål og meldinger om hvor ferien i år skal gå som jeg har gjort i år. Og det er jo naturlig siden jeg deler mye om ferie her inne. Grunnen til at det har gått så lang tid før jeg har delt noe om hva som skjer mer årets sommerferie er ganske enkelt at vi først endelig booket ferien før helgen. Sykt, ikke sant ? Jeg som elsker å planlegge og normalt være ute i god tid. I det siste har alt det blitt snudd litt på hodet. Og jeg har trengt god tid på å i det hele tatt tørre booke en så lang flytur..... Og jeg sitter faktisk enda her med hjertet i halsen når jeg tenker på det. Så altså:Vi reiser til Orlando om under 2 uker - og blir der i 2 uker. Så er det Harstad og Bodø før vi vender nesen hjem igjen. 

Så hvis du plusser det første bildet med dette bildet:


... Så skjønner du ståen her hos meg nå. Jeg har kjempelyst til å reise dit - eller: Jeg har kjempelyst til å være der. Men ikke reise dit. Men nå altså. Nå skal jeg bruke den neste uken på å komme i vater igjen slik at jeg er mest mulig rustet til å gjennomføre dette. Så om 1-2 dager er jeg klar for å fortelle dere om hva planen med turen er. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette for dere - men det er altså slik at jeg nå gleder meg til å være landet i Bodø igjen etter at turen er ferdig med alle opplevelsene i boks hvor jeg bare kan nyte dem, men samtidig være ferdig med alt jeg er redd for. Teit, sant ? Det er rart hvordan hodet fungerer.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi