Tilbake

lørdag 21. juli 2018

Da er vi tilbake i Norge - eller nærmere bestemt: Vi har vært tilbake i Norge siden tirsdagen. Vi har vært litt jet-laged og siden det er ferie så tar vi det litt gradvis hver dag. Returen vår til Norge på noen timer over ett døgn var heller ikke enkel. Kort forklart: Forsinkelser og av den grunn mistede viderefly resulterte at vi endte opp i Oslo foran Norwegian sin skranke hvor vi fikk beskjeden at de ikke tok ansvar for sine egne feil. Jeg var SÅ nær å både gråte og klikke i vinkel på en og samme gang. Makan til arrogant dame bak kassen som pratet som en robot og ikke eide en smule evne til kundeservice. Deres to forslag var at reisefølget skulle deles i tre og at vi skulle flys opp til Bodø over flere dager, og hotell kunne vi bare glemme. Himmel, så sint jeg var ! Hun nektet videre å godta at de hadde gitt oss stikk motsatt svar på telefon mens vi ventet i London - og nektet også å gi oss navnet vi trengte til vi skulle klage til selskapet. Fy f. Vi endte opp med å gå til SAS-skranken hvor vi måtte bare sympati og medfølelse - og betale 10 000 kroner for å komme oss på fly til Bodø. Etter over ett døgn på reise som vi hadde betalt svimlende summer for (og med bare fly fra Norwegian...) greide vi ikke mer.

Vi har selvsagt tenkt å ta saken videre - ingen tvil. Måten vi ble løyet til, misledet og behandlet fortjener ingen. Først har vi bedt Norwegian begrunne forsinkelsen ift. forsikringsselskapet som dekker billetten i enkelte tilfeller. Men det greier de heller ikke å gi svar på - men vi vet svaret. Kapteinen informerte oss om dette på flyet, og dere ville ikke tro det. Uansett hva som skjer ift. forsikringen så skal vi virkelig følge opp selskapet etter dette. Ikke søren om de skal slippe unna med dette.

Men nå er vi altså i Bodø - og på hytten på Arnøya. Vi skal være her i noen dager før vi kjører til Harstad. Vi har i tillegg til å slappe av med familie drevet med litt arbeid: Støypet og satt opp lysstolper til innkjørselen og renset og oljet 60 kvm med platting. I Harstad skal vi skifte vinduer i 1. etasjen. Men nå har vi bare en uke igjen av ferien - og så skal vi ta noen dager litt senere i august for å slappe av litt til.



Ingen kommentarer:

by mlekoshi