Hotellet - Universal cabana bay

onsdag 25. juli 2018


Nå har vi vært tilbake i Norge i over en uke allerede - og vi har landet litt alle sammen. Vi er nå i Harstad før vi drar hjem til Tromsø i morgen for noen dager hjemme før vi starter på jobb igjen på mandagen. Jeg tenkte jeg skulle begynne å dele litt bilder, info og vår erfaring fra de ulike parkene vi har vært i + om turen.

Vi bodde på Universal sitt hotell Cabana Bay Beach resort som ligger ved siden av parkene.


Hotellet er retro-inspirert - og er relativt nytt. Standarden er bra, selv om det er ikke Universal sitt dyreste hotell. De dyrere hotellene ligger ikke langt unna parkene de heller, men vi tenkte at vi ikke skulle bruke for mye på hotell. Fordelen med å bo på de aller dyreste parkene er at du får express-pass i parkene og slipper å stå i de lengste køene. Men alle universal sine hoteller gir dere early admittion i parkene deres (1-1,5 timer før alle andre). 
Hotellet vårt lå rett ved siden av den nye badeparken til Universal - Vulcano bay som åpnet for ett år siden. Vi fikk her gå inn 1,5 time før alle andre, og siden den lå rett ved siden av hotellet hadde hotel-gjestene en egen inngang til parken. Vi brukte parken nesten hver eneste dag. 


Vi hadde resturant på hotellet hvor du kunne velge mellom mye forskjellig til frokost, lunsj og middag. Vi hadde også Startbucks. Du får kjøpt suvenir-kopper til hotellet hvor du kan fylle på ubegrenset juice, brus, vann, isbiter osv til 17,99 doller hver kopp for hele oppholdet. 


Fra hotellet gikk det shuttlebusser nesten hver 10. minutt til parkene så det gikk veldig greit å komme seg imellom. Problemet oppstå imidlertid når vi skulle til Disneyparkene - siden vi ikke ønsket å leie bil denne gangen (dyr parkering på hotellet osv.) måte vi bruke taxi og über. 


En plass vi ofte var å spiste, spilte golf etc. var på Universal Citywalk. Universal er bygd opp ganske like Disneyland i Paris: To parker (Universal Studios og Universal adventure Island) og Citywalk utenfor disse parkene hvor det ligger butikker og spiseplasser. 

Her var det diverse spisesteder - blant annet Red Oven Pizza som var ungenes favoritt. I den enorme varmen var det greit å sitte under tak med vifter - og få gratis refill med drikke i tillegg til god pizza. På to av kveldene spilte vi mini-golf i citywalken - og det var veldig trivelig. 
Neste innlegg er om Universal Studios og så Universal adventure Island osv. Alt i alt kan vi si at Universal passet bra for ungene våre - bedre en Disney World. Men så passet Disneyland i Paris bedre til barna våre enn Disney World i Orlando. Her er det selvsagt ingen fasit. Men det summerer opp vår opplevelse av parkene. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi