DisneyWorld - Magic Kingdom

lørdag 4. august 2018


Den nest siste Disney-parken vi besøkte var vell det som sees på som "rosinen" i pølsa - hovedparken: Magic Kingdom.

Parkene er så store og med så store avstander at du må kjøre, ta buss, båt eller monorailen mellom parkene. I Magic Kingdom går du først gjennom inngangen før du så må ta toget eller monorailen inn til selve parken. Vi tok monorailen. 


Når du kommer inn i parken kommer du først til Main Street (akkurat slik som i Paris), og her er parkene ganske like.


Main street har fine detaljer - og her kan du gå rundt å studere alt leeenge før du ser alle detaljene.Vi kjøpte kunst inne på en butikk på Main Street - "Disney, art on demand" og fikk to av plakatene sendt til Norge (vi har mottatt de allerede - men har ikke pakket de ut av innpakkingen), og så skal vi få de innrammet i store sorte rammer. Det blir bra ! 


Følger du Main Street kommer du til slottet - og dette er annerledes i alle parkene. I denne parken, sammenlignet med Paris, var det mye underholdning i foran slottet og det var da ikke mulig å gå gjennom slottet. August ventet å finne drage i kjelleren og julebutikk i slottet, men det var det ikke. Det er jo bra parkene er forskjellige tenker jeg - selv om jeg likte innsiden bedre i Paris.Godis-butikk på Main Street - masse søtt og koselig. Med norske priser.


Det som også var bra i denne parken var at det ofte var underholdning, parader osv. Her var de bedre enn i Paris. Ja, og de ansatte var hyggeligere her. Mye sang og morro ! Nå var vi ikke i parken i SÅ mange timer (i Paris var vi mange timer hver dag i flere dager) og vi fikk ikke med oss fyrverkeriet på kvelden eller annen av den senere underholdningen. 


Starbucks på Main Street - jeg som vanligvis drikker masser kaffe drakk ikke kaffe EN gang mens vi var i USA. Det var rett og slett for varmt. 
- Swiss family treehouse - 
- Pirates of the Caribbean - - Buzz Lightyears`s Space ranger Spin - 
Magic kingdom var nok den fineste av Disney-parkene i USA. Vi valgte bort Hollywood Studios og den ene badeparken (Blizzard Beach) så jeg kan ikke uttale meg om dem, men Magic Kingdom er jo det alle tenker på når vi snakker om DisneyWorld. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi