Rocking the JP shirt !

fredag 3. august 2018
Hei dere - tenkte bare å titte inn litt fra "nåtiden" mellom alle ferieinnlegg. Det er enda flere ferie-innlegg til før vi er tilbake til der vi er nå - men det er gøy å vise dere hva vi har opplevd i ferien selv (og kanskje spesielt fordi...) om hverdagen har startet igjen. Vi har hatt helt fantastisk vær i Tromsø den siste uken, og det har nesten vært litt for mye av det gode med veldig høye temperaturer. Det har ikke vært lett å verken sove eller gå på jobb - men vi skal ikke klage. I går rocket jeg Jurassic Park (den orginale første) t-skjorten fra Universal på jobb (med skjørt selvsagt!). Lunsjene har vært ute og det har vært deilig. Nå har været snudd og det minner oss på at høsten er på vei, selv om vi satser på enda flere godværsdager.
Siden hverdagen er tilbake har jeg igangsatt livreddende førstehjelp - og for ett par dager siden kom planleggeren jeg har siklet på i lengre tid i posten.


Planleggeren er fra gettoworkbook.com - og den har akkurat det jeg er ute etter. Flere som er klar til å sette i gang med hverdagen med alt av organisering, handlelister, treninger, møter, reiser osv. ?

Her skal jeg samlet alt dette - og legge inn målene mine om hva jeg vil oppnå på ulike felt og så blir det deilig å krysse av etter hvert som det oppnås og gjennomføres. Jeg legger ut bilder med tips når jeg kommer i gang. Snart kommer resten av ferie-innleggene som jeg skal kose meg med når jeg lager dem - ferier altså !Ingen kommentarer:

by mlekoshi