DisneyWorld - Animal Kingdom

torsdag 2. august 2018


Den andre parken vi besøkte var Disney Animal Kingdom. Dette er en dyrepark med andre attraksjoner - og siste som kom var Avatar som er utrolig populært. Klipper fra det første innlegget jeg skrev da jeg kom hjem hva jeg tenkte om dette:

"I Disney-parkene mener vi imidlertid at de slipper for mange folk inn for å få inn mest mulig penger. Rett og slett. Og så er det jo litt annerledes med folk som reiser til Disney og er blod-Disney-fans. De står gjerne i kø i tre timer for å ta en karusell som varer i 3 minutter uten å ha noe særlig særpreg bare for å gjennomført den. Det var helt vilt mye kø enkelte plasser og på mange attraksjoner. I Animal Kingdom sto vi i kø før parken åpnet for å kunne forte oss til Avatar for å ta denne populære attraksjonen. Men da vi kom frem dit var det allerede 150 minutter (5 minutt etter åpningen av parken) kø. Det orket vi ikke - ikke i den varmen som var nå. Disney opererer med fast-pass-system som alle som har billetter kan bruke. Du booker da et tidspunkt du kan ta en attraksjon slik at du slipper å stå i hoved-køen. Dette kan du gjøre opp til 30 dager før. Men på de aller mest populære attraksjonene (som Avatar) så er det allerede da fullbooket. Hvis du bor på et Disney-hotell får du nemlig mulighet til å booke hele 60 dager før. Så ved mindre du vil stå i 2-4 timer i kø eller booker overnatting på et Disney-hotell kan du bare glemme å ta disse attraksjonene. Med de prisene de opererer med for å i det hele tatt dra i parkene så er det ganske vilt at det er en helt vitenskap å kunne få ta attraksjonene der inne. Du må virkelig bruke lang tid på å planlegge et disney-besøk i parkene for å få "fullt" utbytte av besøkene. Jeg leste om en dame i USA som hadde vært i militæret i flere år som ironisk la ut på nett at det var nesten verre å planlegge en tur til Disney enn "a mission". Jeg hadde denne gangen ikke planlagt like heftig som jeg bruker å gjøre - det hadde litt med at vi var litt sene når vi booket årets ferie + at det var litt uoverkommelig å gjøre det så kort tid før. Vi viste hvilke parker vi ønskt å besøke og ca. hvilke attraksjoner vi ville prøve. Men vi hadde ikke laget et avansert planlagt program med bookinger mv. så vi hadde nok hatt en bedre følelse når vi besøkte Disney-parkene hvis vi hadde det. Men det skal strengt tatt ikke være nødvendig med en så avansert plan for å kunne besøke parkene og kose oss. Av Disney-parkene besøkte vi 4 av 6 parker - og prioriterte bort to av parkene."
Parken var i seg selv mer spennende enn Epcot siden vi her fikk møtt ulike dyr og tatt noen større attraksjoner. Det var trist at vi ikke fikk testet Avatar- Flight of passage. Vi fikk imidlertid prøvd Avatar Na`Vi River Journey som bare en rolig tur i båt med litt fint å se på.

Det vi fikk gjøre var å møte litt figurer og de tre andre tok "Expedition Everest". Deler litt bilder av resten av besøket:Vi besøkte Avatar - hører at det er fint der om kvelden.Alt i alt en grei park å besøke - selv om vi gjerne skulle prøvd alt vi ønsket.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi