DisneyWorld Epcot

onsdag 1. august 2018


Etter å ha vist dere våre opplevelser med Universal sine parker tenkte jeg at jeg skulle vise frem Disney sine parker og våre opplevelser her. Som jeg skrev i det første innlegget om parkene og våre opplevelser etter at jeg kom hjem så var vi nok mest fornøyd med Universal sine parker - og at Disney sine parker ble enormt store, (for) folksomme og hadde enda mer køer enn vi er vant til. Men den første parken vi besøkte var Disney Epcot av den enkle grunnen at vi tenkte at den var kanskje den som var "minst" spennende og derfor kjipt og ta etter de andre parkene. Og vi hadde vell for så vidt rett i det at den kanskje ikke var det mest spennende parken - men vi var her i noen timer før vi dra videre.



Hilde hadde litt problemer med å bestemme seg for ører denne gangen - men det ble noen fine 2018-ører til slutt. August hadde denne gangen ikke lyst på ører.



I store dele av parken er det ulike land fra rundtom i verden, og i "Norge" fant vi frost - og det uten spesielt kø på morgenen, så da gikk vi innom der. August hadde ingen planer om å hilse på noen av dem, men Hilde tok gladelig en prat.



Vi fikk også prøve oss som astronauter - uten å måtte så i for lang kø.













Ja, Jesus - herlige Amerikanere.




The Power of Color - passe interessant og deilig med litt avkjøling innedørs.








Alt i alt en litt merkelig park som ikke falt heeelt i smak hos ungene. Men noen av attraksjonene som de ønsket å ta var ute av funksjon eller hadde veldig lang kø som var umulig i varmen. Noe annet som var merkelig i parkene var at selv de små spiseplassene åpnet først ett par timer etter parken åpnet, så vi fikk ikke spist noe særlig på en god stund. Men da har vi opplevd Epcot.



Ingen kommentarer:

by mlekoshi