Universal Vulcano Bay

onsdag 1. august 2018Hoff det er tøft å starte på igjen etter ferien – i hvert fall når de to minste i familien enda er hjemme og ferierer. På toppen av det hele så har jo været i Tromsø vært fantastisk de siste dagene. Og da føles det rart å skulle gå på jobb – og det er omentrent umulig å sove siden det er så varmt. Så nå er vi voksne relativt trøtte.

Men jeg tenkte jeg skulle dele videre fra ferien vi var på – og går videre til neste park: Universal Vulcano Bay. Parken åpnet for ett år siden, så den er både ny og fresh. Her var vi nesten hver dag siden den lå rett ved siden av hotellet vårt. Vi badet faktisk aldri på hotellet av nettopp denne grunnen.


Vi kunne gå rett fra hotellet til parken og hadde en egen inngang inn til parken. Vi fikk videre komme inn i parken 1,5 timer før alle andre og da fikk vi testet attraksjonene med mest kø og funnet de perfekte plassene med både skygge og sol.Parken oppfylte de forventningene vi hadde til den - selv om det midt på dagen var veldig mye folk her inne. Så når vi kom sent var det av og til vanskelig å finne solsenger. Og noen dager var parken "at capasaty" slik at hvis du gikk ut av parken så fikk du ikke komme inn igjen.Når du kommer i parken får du armbånd ("Tapu tapu") hvor du får beskjeder fra parken, kan lagre bilder og du kan stille deg i kø på attraksjoner (du får da varsel om at det er din tur nå, og du kan gå å ta attraksjonen uten å stå i den lengste køen). Hvis jeg skulle "klage" på noe annet så hadde det vært lite variert mat. Her brukte vi oftest å spise før/etter parken og kjøpe snacks før vi dro inn i parken. Disney sin badepark hadde mer utvalgt ift. maten.August i farta ! I den ville elven (som faktisk her var relativt vill !) måtte alle ha på seg vester. Selv med vester måtte badevaktene måtte likevel redde/hjelpe folk hver time. 

 


En morsom park - anbefales !Ingen kommentarer:

by mlekoshi