Universal Island of adventure

søndag 29. juli 2018


Her kommer neste innlegg om Univsersal-parkene - og da om Island of Adventure. Parkene ligger ved siden av hverandre og du kan enten går mellom parkene eller ta Hogwards-expressen. Jurassic Park - hva kan man si ? Vi har vell alle et forhold til de første filmene som har fått nytt liv med de siste to filmene hvor den ene enda går på kino. Både vi og ungene digger dem ! Det er noe med det, når du har et forhold til filmene og får gjennom porten til tema-musikken. 

Klekkeriet - Med små raptorer. 
Kjenner dere denne igjen fra filmen ?


Her har vi en photo-serverdighet hvor raptoren er "levende" og snuser på ungene. Som du ser tar den ene det med knusende ro, mens den andre ikke var heeeelt så rolig. 
Parken delt opp i ulike land - og en av dem er Marvel Super Hero Island. 


Alle superheltene er like overrasket hver gang de møter noen fra Norge, haha. Og da vil de gjerne vite masse. Frøkena som fikk 6 i engelsk syntes det er helt greit hun.

Haha- denne var ikke jeg og Hilde helt klar for. Så de andre to tok den.. og ble veeeeldig våte. Den er litt verre en den ser ut som med et litt skjult drop og et ekstra etterpå.Og så denne da. Første gang vi tok den trodde vi aldri i verden at vi skulle bli SÅ (gjennom)våte. Så da var vi litt sjokkerte. Neste gang vi tok den var vi klare, og så tok vi den tre ganger ekstra siden vi likevel var så våte.
Og så gikk vi etterpå å passet på at de som kom etter oss ble like våte..


Og igjen: Jul i 40 grader. Svett, men fornøyd. Gjett hvem som fikk seg en grinchen-jule-pysjpukse *fornøyd*. 


Du kan som sagt ta Hogwards-expressen mellom parkene dersom du har riktig billett for dette. Og dersom du tar toget fra den andre parken til denne parken kommer du til Hogsmeade.
Her er det masse mat, butikker, show og to attraksjoner (en annen under ombygging): Harry Potter and the forbidden journey (inne i slottet) og flight of the Hippogriff. Begge to bør testes, iallfall den første som er den største. 
Ja, og Hilde testet også denne gangen Butterbeer (sist var i London i 2015) - og heller ikke denne gangen var den det beste hun har smakt. 


Her er koppene du kan kjøpe i parkene (alle tre) hvor du kan drikke så mye du vil hver dag. Du betaler først litt for dem og så kan du reaktivere dem hver dag du er inne i parkene. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi