Samleinnlegg for parkene i Orlando

mandag 6. august 2018

Ja, da ble det veldig mange innlegg nesten som perler på en snor - og jeg kan tenke meg at det er litt vanskelig å få oversikt hvis du er på søken etter tips når du evt. planlegger en reise. Så jeg bruker hvert år å lage et lite samleinnlegg med link til alle innleggene fra ferien. Bare for å gi litt oversikt.

Universal Orlando Resort

Universal Orlando er et mekka for de litt større ungene som kanskje i en periode syntes Disney er litt for kjedelig. Den har tre parker: Universal studios, Island of adventure og Vulcano bay + City Walk. Resorten har flere hotell som du ser på bildet - og bo på hotellene hadde sine fordeler. Early admission, samt express pass hvis du bor på de dyreste.Vi bodde på Cabana Bay + City Walk
Vårt besøk i Universal Studios
Vårt besøk på Island of Adventure
Vulcano Bay


WaltDisneyWorld Resort Orlando

Walt Disney resort er svææært - nærmere bestemt 6 parker. Fire vanlige parker og to badeparker. Vi besøkte tre av de vanlige parkene og en badepark. Vi hadde riktig nok billetter til alle - men på grunn av varmen, enorme køer samt anbefalinger så unngikk Hollywood studios og badeparken blizzard beach. Grunnen til at vi sto over Hollywood studios var videre at deler av parken var stengt, og det var en enorm kø ved Toy Story-land som åpnet ett par dager før vi kom dit. Vi besøkte Toy Story land i Paris og hadde liksom testet den biten. Du har også Disney Springs som vi besøkte på en altfor varm dag - hvor August nesten fikk heteslag.


Vårt besøk på Disney Epcot
Vårt besøk på Disney Animal Kingdom
Vårt besøk på Disney Magic Kingdom Park
Disney Tyhoon Lagoon.

 Og her er en liten film fra turen vår:


Ingen kommentarer:

by mlekoshi