Jurassic Park bursdagen

søndag 2. september 2018

En og en halv uke siden sist ja. Ganske greit det - kort fortalt: Vi var på fotballturnering forrige helg med teltovernatting. Gøy og slitsomt. Etter lang tid trøbbel med både allergien, ryggen og søvn ble det en tvungen pause denne uken som var - fra jobb og mye annet. Og det gjør vondt inni hjerterota. Jeg liker det ikke. Men det kan vi snakke om en annen gang. Ikke har jeg fått delt noe her inne heller.
Men det jeg faktisk skal dele i dette innlegget er at August endelig fikk feiret bursdagen sin i dag. Han feiret Jurassic Park-bursdag og det var perfekt (Ja, bortsett fra kaken da - jeg har gitt opp unger og fine kaker. De vil bare ha skuffekake eller is.). Her kommer bilder fra dagens bursdag:


Kommer tilbake med detaljer i eget innlegg etterhvert - nå er denne slitne kroppen på vei i seng. Og håper på en bedre uke nå. I min tvungede pause i uken som var skulle jeg hente meg inn på søvnen og kommer i vater. Hva skjer når jeg slapper av ? Blir forkjøla. Og det er nok årsaken til at dette er den 6. forkjølelsen siden jul. Så det ble ikke slik at jeg kom i vater denne uken - men vi får se om det går bra løpet av uken igjen. God natt !
Ingen kommentarer:

by mlekoshi