Bilde av Pål Jakobsen

Veldig hektisk uke med møter og mye aktiviteter. På bildet over er Hilde på Alfheim stadion og deltar på et satsingsprosjekt på jenter som spiller fotball (med enkelte spillere fra ulike klubber) i Tromsø – veldig spennende og gøy. Så hver onsdag etter skolen (kl. 14:30) starter de opp der hvor de er ferdig til klokken 16:00 slik at vi kan plukke henne opp på vei hjem. Det betyr at vi må kjøre til jobb hver onsdag, men det går fint det og. Det er deilig å se henne komme i gang igjen. Hun hadde først en lang sommerferie, så gikk hun på en solid lyskestrekk som satt henne ut av spill i flere uker før hun kom tilbake helt på slutten av seriespillet – nå er hun i gang for fult og i går la hun og pappaen ned noen kilometer jogging på veiene utenfor her. Men det er det der med jenter og usikkerhet. Jentene må i større grad føle at de mestrer alt de skal gjøre 110% før de kan si at de «kan» noe. Så går satt vi timesvis å jobbet med matematikken sammen med Hilde siden hun skal ha kapitelprøve i dag. Der halvparten av tiden går til: Nei, jeg kommer aldri til å få dette til. Hvor jeg i mitt stille sinn tenker «Neida, du fikk jo bare 5 i  matte etter at du jobbet hardt forrige skoleår…. Det er jo beviset på at du «aldri» får dette til.». Pokker at jenter skal være skrudd sammen slik. Slik er det også på fotballbanen når hun ikke har en 100% god følelse om seg selv før hun går på banen – da ser vi det. Så trening går like mye på å jobbe med selvtillit og selvinnsikt som ferdigheter. I en del større grad en guttene.  Slår et slag for at jenter skal gi seg litt mer f.



Ellers så går det mye i søm nå om dag - som jeg skrev om i det forrige innlegget mitt. Puter og klær. Alt skal være klart så fort som mulig slik at jeg er mest mulig klar til messe og pop-up butikk når den hektiske julesesongen setter i gang.




Men gjett hva dere skal få være med på helga ? Da skal vi bygge garasje !



I dag kommer pappa og mamma på besøk. Hilde fyller hele 14 (!) år på tirsdag så vi skal feire henne litt og så skal vi kle inn garasjen. Det blir så bra ! Så heng med - det kommer mye bilder i helga.





Ingen kommentarer:

by mlekoshi