Happy (sy) høstferie !

fredag 5. oktober 2018


Noen små glimt av min dag på det "andre" kontoret her hjemme. Jeg har hatt fri for å være hjemme med ungene som har høstferie fra skolen. Og da har jeg fått brukt litt tid på syrommet og satt sammen litt flere skjorter til butikken.


Så her er det litt kaos - men de siste par ukene har jeg satt sammen litt over ti skjorter som skal være med på messe og til pop-up butikken.Og i går fikk jeg verdens beste overlocktråd inn døra - perfekt timet før enda en sy-helg ! Men denne får du ikke kjøpt i Norge. Jeg skal fortelle mer om tråden etterhvert - men den heter "Gramax" fra Coats. Tråden er spunnet noe som gjør en elastisk, og samtidig veldig sterk - og ikke minst: Utrolig myk mot huden som er bra når en syr barneklær. Tråden er fra Tyglycka. Nå deler jeg gladelig alle sy-triksene min. Kanskje jeg skal lage et samleinnlegg med systriks ?Og i samme pakke fra Tyglycka kom disse stoffene under her - minstemann har nemlig bestilt seg Mincraft-skjorte. Gjett om dette blir bra ! Og se på det nydelige blomsterstoffet - elsk !


I morgen tenkte jeg at jeg skulle dele et omfattende innlegg om alle planene vi har innen nærmeste fremtidig her i huset - og utenfor huset. Det er bare å jobbe på tenker jeg - neste helg kommer nemlig mamma og pappa hit for å hjelpe oss å bygge ferdig garasjen ute. Det blir så deilig å få den (nesten) ferdig !

3 kommentarer:

Marlene sa...

Fine stoffer. Hvor kjøpte du de jersey/stretch remsene på rull?

Elise sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Elise sa...

Helt klart fine stoffer - jeg planla å legge ut informasjon etter at jeg hadde sydd litt med stoffene - men de er fra fantastiske tyglycka.se - og det samme er de fantastiske overlocktrådene jeg ikke får tak i Norge 😊

by mlekoshi