O`herlige helg !

fredag 30. november 2018 Endelig har den kommet: Første helga i advent og i morgen er det 1. desember. Selv om vi ikke driver med stor oppussing rett før jul i år (som vi har gjort mange år før…) så har vi likevel veldig mye å gjøre. Vi er med andre ord ikke klar for å pynte til jul allerede i dag. Vi har ikke fått vasket ned huset enda, og helgen er proppet med treninger, dugnad, bursdag, opptikkertimer og andre planer. Men det skal likevel gå – og jeg gleder meg til vi har fått alt på plass. Det blir nok en sent kveld tenker jeg. Midt mellom alt har jeg en rekke julestrømper og litt spesialbestillinger som skal sys mellom alt annet. På bildet over er det en julestrømpe som jeg holder på å ferdigstille. Jeg elsker hvor fint det er med varmetrykket glitter på rød velour.Vi skal være så ærlig å si at vi ikke er de som baker mest til jul – men svigermor har vært her å bakt litt til oss og så bruker vi å bake pepperkaker, pepperkakehus, mint og litt annet. Og så har vi allerede sydd ferdig kjøttrullene. Så det skal vi greie å få til iløpet av måneden. Men jeg har (for å rydde opp i hodet) laget en plan for desember… Den deler jeg nå senere. Kanskje andre også kan ha utbytte av å «rydde» opp i sitt julestresshodet ?Ingen kommentarer:

by mlekoshi