Vell overstått Halloween

torsdag 1. november 2018Ja, vell overstått Halloween. Jeg sitter akkurat nå alene på ett hotellrom i Vadsø hvor jeg er på jobbreise. Når jeg nå kommer hjem i morgen så er jeg heldigvis ferdig med jobbreisingen før jul - glede, glede.

Men først: Jeg tenkte jeg skulle dele litt bilder fra gårdagens feiring.


På grunn av total tidsmangel (besøk, ungenes ansiktssminke mv.) så fikk jeg ikke tid til å sminke meg. Så dette er hurtigversjonen som jeg fikk ordnet på 10-15 minutter. Jeg LOVET meg selv der og da at neste år skal jeg få laget en skikkelig ansiktssminke på meg selv neste år.Vi kjørte i år igjen på med 3-d effekter i den nye garasjen. Legger med en kort mobilvideo av denne nedenfor. Den var virkelig populær hos både små og store - og vi hadde sikkert 200 unger innom på knask eller knep i går - gøy !Ingen kommentarer:

by mlekoshi