Himmel nå er jeg slitt i alle retninger. Jeg har så mye på jobben for tiden - og syr startsett ellers. Før helgen var jeg og Frank på jobbreise samtidig. Nå er treningssesongen i gang igjen - og jeg sitter her helt utkjørt etter en ettermiddag med vennskapsgruppa for August sin klasse. Pjuh ! Og det er bare mandag...

Himmel jeg har så mye jeg vil dele med dere - så mye jeg vil skrive.. Men tiden strekker ikke helt til denne uken. Til helga ! DA har jeg en del bilder som skal tas og deles. Og selvsagt masse som skal syes til messer og butikk.Men juleforberedelsene er i full gang her hjemme nå som Halloween er over - og i helgen fikk vi sydd ferdig fire kjøttruller. Og til og med Hilde slo til og sydde sin egen rull.


Men dere - jeg syr nå hver ettermiddag/kveld frem til fredagen så skal jeg oppdatere dere på litt av det som er sydd og gjøres fremover. Og så skal jeg gjeste en spesiell snapchat-konto til helga. Så stikk innom her om ett par dager ! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi