Salg

fredag 28. desember 2018
Som dere sikkert skjønte i det forrige innlegget jeg skrev om bedriften før jul så har jeg gjort mine betraktninger i forhold til hvordan jeg vil ha det fremover - og at det ikke bare har vært positive opplevelser nå før jul med å drive bedriften slik jeg har gjort. Så det har vært for mye - blant annet på grunn av måten jeg må eksponere meg selv for å kunne delta på messer mv. Og ikke minst: Uærlige folk. Jeg har som jeg skrev pr. nå et menneske som tenker at det er helt greit å angre på ferdigsydde strømper med navn på til seg og sin familie. Hun har sikkert mange fine tanker om hva jeg skal gjøre med strømpene med deres navn på, men jeg kommer ikke til å ta hensyn til alle unnskyldninger og bortforklaringer og kreve betalingen inn gjennom andre instanser. Det får være måte på frekkhet.. Slik dreper min lyst til å sy til andre og på bestilling. 

I alle tilfeller: Jeg kan ikke forsvare kostnader ved å drive en vanlig nettbutikk med betalingsløsninger slik jeg gjør i dag, når jeg ikke kommer til å sy like mye. Jeg syr det jeg syntes er gøy jeg - og det er ikke gøy å sy en genser mange ganger i ulike størrelser. Så nå kommer jeg til å sy og leke meg med det jeg har lyst til å sy. Og i stedet for å ha en dyr nettbutikk holder jeg på å lage meg et enkelt og fint online showroom (se bilder under) som jeg kommer til å ha på akkurat samme adresse som før: Esdesign.no. Og så har jeg satt opp en bedrifts-vippsbutikk. Så kommer jeg til å bruke facebooksiden enda mer aktivt. Men frem til da har jeg min eksisterende nettbutikk - og jeg har nå salg der inne.

Nå kan du kjøpe produkter opp med opp til 64 % rabatt - og mine håndlagde produkter latterlig billig. 


Vell Ingen kommentarer:

by mlekoshi