Plantet her jeg...

lørdag 29. desember 2018Dagen i dag startet ikke akkurat hyggelig. Frank, som er et utpreget A-menneske (og som et B-menneske kan jeg ikke engang få beskrivet hvor deilig det er å bo med et A-menneske når man har små barn som elsker å stå opp tidlig. NÅ sover vi andre som regel når Frank står opp grytidlig i helgene) vekket meg for å fortelle om at han trodde hamsteren Harry var dårlig og holdt på å dø. Jeg hoppet opp og satt meg ned ved siden av buret sammen med Frank. Det var åpenbart at Harry var på vei til å dø der han hadde krøpet ut av sovehuset sitt og trakk vanskelige pust der han lå. Etter å ha holdt han litt satt jeg og strøk på han da han tok sine siste pust og sovnet inn.Harry var en veldig spesiell hamster med stor personlighet. Vi var alle veldig glade i han - så da han var gått bort vekket jeg først Hilde som har hatt mest ansvar for han før vi en stund etterpå vekket August og fortalte han hva som var skjedd. Dette har vært en tung da for ungene. Og egentlig for oss voksne også. Det er nesten litt rart hvor glad vi blir en så liten pelsball. Vi dro på butikken og kjøpte en trekiste til Harry som vi nå har lagt han i før vi nå oppbevarer han ute frem til vi kan begrave han til våren. Farvel lille Harryen vår.

Men ellers så sitter jeg parkert i stolen på bildet øverst her samtidig som jeg har et halvt øye på sjakk-VM i lynsjakk sammen med resten av Norge. Jeg holder nemlig på å jobbe med årbøkene for familien vår. Du kan lese mer om hva jeg gjør når jeg lager årsbøker her:

Her kan du lese hvordan jeg bruker project life for å lage fotobøkerne.

Her kan du lese hvordan jeg bruker QR-koder når jeg lager fotobøker.

Her kan du se noen av Layouts`ene jeg har laget til fotobøkerne.

Her kan du se årsboken for 2016. 

Hvordan ta vare på bildene.

Og her er planene mine over fotobøkerne jeg skal lage.

Nå har jeg altså laget ferdig bøker for årene 2016, 2015, 2014 - og er midt i 2017. Så skal jeg starte på 2018 før denne juleferien er over. Da gjenstår det enda veldig mange bøker. Men når jeg har tid er dette utrolig hyggelig å bruke tid på. Målet - the big O`goal - er å lage ferdig fotobøker for årene som har vært for å komme ajour, og så lage en ekstra kopi til ungene med soft-perm slik at de også har søkerne til de blir voksne.
1 kommentar:

Fam sa...

Lille, gode, pelsdotten Harry ❤️

by mlekoshi