Project life layouts

søndag 29. oktober 2017

For tre uker siden delte jeg innlegget hvor jeg skrev hvordan jeg bruker digital project life for å lage årsbøker til familien vår. Her kan du lese dette innlegget igjenJeg lovde å vise dere eksempel på innlegg og hva jeg har brukt for å lage de ulike innleggene. Så her kommer noen layouts (LO`er).
Jeg starter hver eneste måned med akkurat denne templaten og med månednavnet oppe i venstre hjørne. Det er det nærmeste jeg kommer noen form for "mal" for hvordan bøkene er bygget opp. På akkurat denne LO`en har jeg brukt:

Template A fra Becky Higgins.
Månedsnavn Katie Pertiet som du finner her.
Digitalt stempel "Hello fall" fra kolleksjonen Falling for Fall av Cathy Zielske.
Og så har jeg skrevet det som er nederst til høyre med to forskjellige fonter i photoshop før jeg lagret det som en jpg-fil og lastet det inn som bilde.

På denne LO`en har jeg brukt:

Template W fra Becky Higgins.
Det digitale stemplet venstre for midten er fra denne kolleksjon fra a creative bubble.
Og så har jeg skrevet det som er til høyre for midten i photoshop før der ble lagret som en jpg.fil og lastet opp som bilde i templaten.


Her er et eksempel på en LO hvor jeg har hatt fokus på bildene - og enkelhet. Jeg har bare lastet opp logoen til museet og lagt det inn inn i en jpg-fil i photoshop før jeg lagret jpg-filen og lastet den opp som bilde i templaten. 
Templaten som er brukt er template Big Shot 7 fra Becky Higgins

Her har jeg igjen fokusert på bildene - og så har jeg lagt inn litt egen tekst OG logoen til parken i en egen jpg-fil i photoshop før jeg lagret det som en jpg-fil og lastet det opp som et eget bilde i templaten. Dette er template Big Shot 8 fra Becky Higgins.

Her har vi igjen template A fra Becky Higgins.  Jeg laget dette året (hvor Hilde skulle feire bursdag på Halloween) halloween-invitasjonen digitalt - og da som et bilde som jeg derfor lett kunne laste opp i templaten. Et fint minne til senere i livet ! Når jeg bruker digitale stempler på LO`er så gjør jeg akkurat slik som jeg har skrevet over når jeg skal skrive egne notater på sidene: Jeg åpner en blank jpg/psd hvor jeg limer det digitale stemplet inn slik jeg vil ha det - før jeg lagrer det som en egen jpg-fil og laster det over i templaten som et bilde. De to digitale stemplene på LO`ene over er fra denne kolleksjonen.


Her kommer template A igjen - og denne gangen har jeg brukt QR-koder for å få med film på LO`en. Her kan du lese mer om hvordan du gjør dette. Jeg har, som du sikkert skjønner nå, lagt inn QR-kodene i templaten på akkurat samme måte som beskrevet over. Elementene eller på templaten er fra denne Harry Potter-kolleksjonen.


Her har vi template W igjen. Og elementene på siden er fra samme Harry Potter kolleksjon som over her. Filmene er lagt inn akkurat som beskrevet over.

Det var alle LO`ene for denne gangen. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi