Gul som sola !

mandag 21. januar 2019


God mandag dere ! I dag er det soldag her i Tromsø - og i går spilte August fotballturnering (Solcupen) med laget sitt. Jeg hørte rykter om at utenfor hallen så skinte solen noen øyeblikk på Kvaløya allerede i går. Vi var da inne i hallen - hvor guttene spilte kamper og koset seg.


August bak på løp - full fart på han i går. Det er så deilig at han begynner å tørre mer og gå enda mer inn i taklinger. Han er en forsiktius denne herlige gutten vår.


I tillegg til turnering så hadde jeg sysnappen i går - og da sydde jeg denne deilige cardiganen der. Jeg tok samtidig bilder underveis slik at jeg kan dele det i et eget innlegg med informasjon om mønster, litt norsk syveiledning osv. Denne er altså utrolig deilig og den ble med meg på jobb i dag. Mer informasjon i neste innlegg !

by mlekoshi