Vi leker fremdeles...

tirsdag 9. juli 2019

Vi er altså fremdeles i Legoland og leker oss. Jeg deler innimellom bilder på både Instagram og Snapchat av ferien vår - for det er ikke hver kveld at overskuddet er der til å hente frem PC’en Formo redigere bilder og skrive innlegg. I skrivende stund sitter jeg inne i Aquadome i Lalandia og ser på at resten av familien bader og leker seg. Jeg er nok ikke den som frivillig ruller rundt i klorvann med masse folk - da klør jeg hele natten etterpå. Men sitter gjerne her inntullet i en håndduk og dupper tærne i vann. Ved mindre det er noen herlige vannsklier eller attraksjoner slik som i Orlando i fjor sommer - da smører jeg heller som besatt og knasker antihistaminer for å redde nattesøvnen og huden. 

For to kvelder siden snek jeg med ut utenfor hotellet for å ta litt flere bilder av hotellet i mørket. Det var for fristende å kunne ta bilder med det kule lyset til å la være. Så her er litt flere bilder fra hotellet.
Men vi leker altså fremdeles her i Billund - men bare i dag og litt i morgen igjen. Da drar vi videre til København. 

Og det er veldig greit det altså. Vi har vært her SÅ mange ganger nå. Selv om ungene ville hit i år også så tror jeg både de og oss kjenner på at dette er siste gangen. Ungene er nå blitt så store og har opplevd så mye annet stort at dette var en sentimental farvel-tur for dem. Vi kjenner oss forsynt og litt til egentlig. Vi elsker Lego og digger alt det Legoland har bydd på for oss de siste årene. Vi har bodd her i Lalandia, flere gang med bobil, i Ninjagohytten og nå på det nyeste hotellet. Nå er vi ferdig og klar for det som er større og noe nytt. Og for å være helt ærlig: etter Orlando i fjor er veldig mye litt for lite for oss. Men mest av alt: ungene er for store. Så den sentimentale turen har betydd noen få timer i Legoland hver dag, en del annet og til sist og det de trengte mest: noen timer med bading hver dag. I København skal vi også ha et gjennsyn med både Tivoli og Zoo og det gleder vi oss masse til. Og ikke minst: jeg gleder meg til skikkelig mat igjen!! Hvis jeg må spise EN til hamburger eller Pizza så kveles jeg.

Jeg har hatt problemer med laderen til kameraet mitt og har måtte bruke iPhonen min til jeg i dag fikk meg en ny lader (vi kjørte inn til Vejle) - så nå er jeg klar for bilder igjen! Men nedenfor kommer noen leke-bilder fra ossIngen kommentarer:

by mlekoshi