Siden sist...

mandag 26. august 2019


Siden jeg har vært borte herfra i 1,5 uke har det skjedd mer enn "bare" bygging som jeg skrev om i forrige innlegg. Jeg har begynt å studere litt.. Det vil vell egentlig si: Jeg skal forsøke å studere litt så får vi se hvordan det går. Og det er psykologi jeg har begitt meg ut på denne gangen. Hvorfor ? Interesse - så får vi se om det er mulig å kombinere dette med livet mitt ellers. Men jeg skal prøve iallefall. Jeg har jo ex.phil og ex.fac fra før av så jeg har jo "bare" 10 sp. nå før jul.


Ellers har jeg (faktisk) fått sydd litt - denne bumbangen kommer for salg etterhvert.


Og så har jeg hatt "sysnappen" for FB-siden "Vi sygale" - og da sydde jeg gensere til skolestart for August og en cardigan til meg. Men genserne var liksom det som var morsomst - en "bæsj"-genser og en "roblox"-genser sto på ønskelisten. Så da ble det det da !


Så denne stilige gutten gikk altså på første skoledag med bæsj-genser. Ikke det jeg hadde sett for meg før skolestart - men han selv var jo veldig fornøyd da !


Og denne juvelene (som har vært på klassetur siden siste) startet jo faktisk i 10. klasse - og DET er sykt å tenkte på... 


Helga som var bydde på to fotballkamper for eldste og en fotballturnering for yngste. Minstemann var strålende fornøyd - og eldste som spiller back på laget sitt ble faktisk matchvinner på lørsdagens kamp med to mål... og hun fikk ikke bare det i helga...


Se der ja ! Enda et blåøye/nese. Begynner å bli denne jenta sitt varemerke det der. Hun får lett blåflekker da - men likevel. Det ser jo ut som hun ikke har det så bra hjemme når hun går rundt med blånese annenhver måned. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi