Ja, tiden flyr på starten av nye skoleår. Alltid. Uansett hvor godt forberedt vi stiller på startstreken. Merkelig.. Samtidig ikke. Vi har litt mer på tapeten enn normalt på høsten siden vi er i innspurten på seriespillet for begge lagene "våre" hvor vi er lagledere. Det er mange kamper som skal gjennomføres samtidig som vi har treninger - og på fredag reiser Frank og Hilde til Spania på treningsleir med jentelaget. Tenk - 29 jenter på tur til Spania. På en måte misunner jeg dem turen, samtidig høres det litt slitsom ut å være lagleder akkurat i denne situasjonen. Og så er jeg klassekontakt så klassemøter og andre møter må gjennomføres sånn i oppstarten. Frank var også i Oslo i helga i konfirmasjon, August har vært på telttur med skolen og det er selvfølgelig litt kick-off på høsten på jobb siden jeg jobber med skoleområdet. Og så går Hilde i gang med revyarbeid nå som hun går sisteåret på ungdomsskolen. I det hele tatt: Travelt ! 

Men nå er jeg og minstemann snart hjemme alene en liten uke mens de er på treningsleir og da tenkte jeg at jeg skulle oppdatere mer her inne. Det er selvsagt hektisk da også med både kamper og møter. Men vi skal nok greier det fint vi to også. Og da tenkte jeg spesielt på denne her...


... plattingen vi holder på med. Om vår lille smarte plan videre for hvordan vi skal få det her ute. Og hva vi nå knaller til med inne i huset. Utvendig snakker vi om asfalt, garasjeport, inngangsdør og gjerde. Innvendig snakker vi om to soverom, gulv opp og baderom. Men først: Plattingen. Jeg kommer med en oppdatering på hvordan vi ligger an med denne veldig snart. Det er litt fremgang nå - selv om tiden er knapp nå før vi er mer i normalen om 1-2 uker. Og i helga skal jeg sy litt også - gleder meg til å dele. 

Men først skal jeg sitte å grue meg i det uendelige til jeg skal til tannlege i ettermiddag. Det er noe av det aller verste jeg gjør i hele verden. HATER det. Det ble ikke bedre etter at jeg måtte nød-rotfylle nå sist. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi