"Gleder meg til å vise dere..."

tirsdag 10. desember 2019

JA, vet jeg. Men det er bare slik akkurat disse måneden her. Nye jobber, mye som må ferdig før årsslutt, oppussing.. LIVET. Det er bare det at jeg har så mye jeg vil vise, men som tar tid. Og det er akkurat det jeg mangler nå. Så da er det minste motstands vei til størst mulig publikum: Instagram, snapchat og sy-snappen. Det er det mange tusen som titter innom og gir tilbakemeldinger. Det er litt enklere å gjennomføre. Så da har denne stakkar siden fått lide de siste månedene. Men som vanlig går det seg til mot slutten av året, sånn gjerne når juleferien kommer. Så da ligger alle innleggene som ligger lagret til å komme ut klare. 

Temaet her inne er hovedsakelig søm, interiør/oppussing, reising og livet. Og jeg jobber med noe stort innenfor det første. Det er spennende - men det tar tid. Det først som skjer etter jul er at syrommet/kontoret flyttes ned til et større rom og så skal altså omgjøre det til et lite studio. Spennende ? Gleder meg til å vise dere. 

"Gleder meg til å vise dere"... ofte hørt. Jeg vet. Og da skal jeg altså gjøre det. 
Men frem til alt dette er på plass så kommer jeg til å være mer og mer tilstede her inne - men dere finner mer aller raskest inne på instragram.

Men vi juler så masse vi kan for tiden, altså. Men all julingen går liksom litt for fort. Du vet når du føler at du står på siden og ser at alt går i fastforward ? Plutselig snakker vi 10. desember. Og vi er ikke i mål med det vi skal være i mål med. Men vi kommer dit. Her er litt bilder fra jule-forberedelsene:

Vi gjennomførte den årlige julebrustesten. Den som alltid gleder seg mest er minstemann, og det til tross for at han hater julebrus. Merkelig skrue, som gir de fleste dårlige karakterer. Men vinneren ble i år Aas julebrus i klassen med sukker og mack i klassen uten sukker. Og jeg kan egentlig ikke beskrive hvor kvalm vi var da vi var ferdig denne gangen. 


Vi har pyntet til jul ! Det samme har ungene på rommene som de er ansvarlige for selv - så nå mangler vi bare litt julestjerner (blomster altså...) og juletreet så er vi ferdig. Og hos oss kommer det ikke opp før rett før jul.


Og så det som nesten har blitt en fast juletradisjon her i huset: oppussing i julekaoset. Og da er vi kreative. Her er det bade og tørkestativet som fungerer som stativ når hyllene på sommer til August ble malt. 


I år er rampenissen, aka Alvin, hos oss for første gang. Og han er skikkelig rampete... Og det er jo greit når ungene er litt større det...

Kan ikke skjønne hvordan han greier å være så kreativ i hele 24 dager ? Og for å ikke snakke om hvis han returnerer til neste år....


Og så har vi da rett og slett binget i senga vår alle fire - og sett på julefilmer. Det er deilig å slappe av litt også. Med flere jobber på oss, og treninger 6 dager i uken er det viktig å finne noen øyeblikk der vi bare slapper av (hvis vi greier da - kroppen går jo gjerne i høygir selv om den skal slappe av).


Og nå venter vi på en pakke fra IKEA med Alex-skuffeseksjoner slik at vi kan få ferdig rommet til August. Det eneste som gjenstår er nemlig disse seksjonene, festing av ledninger og behandling av benkeplaten. Dit blir et stilig lego/gaming-ungdomsrom. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi