Livet i nesten-karantene - med hjemmekontor og hjemmeskole

fredag 20. mars 2020


Ja, mange ukers sykdom hos meg - og så rett-smækk inni koronia-krisen. Her i huset har vi en i risikogruppen og vi har begge hjemmekontor og ungene har hjemmeundervisning. Med alle utfordringene som følger med dette. Men vi er tross alt heldige. Vi jobber i det offentlige og har ikke bekymringen veldig veldig mange andre har. Jeg har flyttet kontor inn på sypulten min. Det er ikke på noen måte ideelt. Sitte med vanskelige samtaler med barn i sårbare situasjoner i rommet som er mitt fristed. Vi skal ikke klage - men det er veldig greit for meg å pakke dette kontoret bort og prøve å finne godfølelsen igjen i helga. 


Vi handler alltid for to uker om gangen - og det gjorde vi rett før de første tiltakene kom forrige torsdag. Vi har såvidt vært innom butikken etter det. Men vi møtte veldig mange som også plutselig handlet for to uker når vi var der. Men da skal tydeligvis dietten bestå av hermetikk og doruller.. Jaja - butikkene kom seg gjennom den første bølgen med hamstring. Og snart må vi faktisk ha påfyll med middager vi også. Hm. Skal vi da handle for to uker slik vi bruker eller blir vi uglesett? Må tenkte litt på den. 


Men vi har da fått mye (!) tid sammen og dagene har plutselig blitt veldig lange. De er slitsomme på en annen måte. Ikke en god måte egentlig - og tiltaket hos oss har vært at vi har måtte iallefall gå tur hver dag. Og så har vi kjøpt oss..... trommevirvel.... Dungeon and dragons. Bare starter sett for å se om det faller i smak. Vi er jo tross alt en nerde-familie. 


Det gir jo også gode stunder dette her - vafler til lunsj for eksempel.


Kveldturrer i all slags vær. For det er ingen tvil - den siste uken har vi hatt mye vær.


Hjemmeskole - og hjemmegym. Hun her er jo vant til gym og ganske mange fotballtreninger i uken. Så da er det jogging da. I all slags vær.


Det har faktisk vært veldig lite søm på meg - man blir liksom sliten av å gå hjemme hele dagen.Enda mer hjemmegym....


Og koselige kanelbolle-lunsjer <3 p="">


Nei, vi må bare holde oss hjemme og krysse fingrene for at det tar knekken på alt dette. Gjerne før det tar knekken på næringslivet vårt og iallefall før det blir for mange rammet. Stay safe !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi