Vell overstått påske !

fredag 17. april 2020


Vi startet påsken med enda et stikk fra året 2020 - ny vannskade. Denne berører oss nok litt mer - yttertaket, begge stuene, taket i nesten hele andre etasje (inkl. kjøkkenet) og badet. Så ja. Ikke en flying start på påsken. Ikke en flying start på noe som helst. Men vi biter tennene sammen - selv om rettingen av dette vil bli krevende. Og ikke enkelt når vi samtidig kjører hjemmekontor og hjemmeskole. Og baksiden av huset vårt nå er dekket av stillas. Og du vet stuen som vi nettopp malte både tak og vegger på, ja det skal bort. Må innrømme at det er vanskelig å være positiv akkurat nå. 


Men ellers så gikk påsken slik den gikk - og dette var en inne-påske med dårlig vær. 


Jepp, vi vasker hender som bare fy! Og for oss allergikere gir det ekstra utfordringer - så da må behandling til. Det skal bli veldig interessant når skolene åpner opp hvordan disse stakkars hendene blir seende ut. 


Vi har også kjørt påskeverksted - og da laget vi fine stearinlys.


Trent litt måtte vi også - for brakkesyken holdt virkelig på å gå helt galt..


Og så har vi hatt obligatorisk påskefrokost ala Frank hver morgen - og også i år gjettet vi på rett skurk på Tine-kartongen. 


Vi har snø - MYE snø. 


Og selvsagt vår tradisjonelle HP-maraton i stua. I år fikk vi ikke sett siste filmen, men vi tar den kanskje til helga ? 


Vi hadde faktisk noen solglimt i påsken - de var bare at de varte veldig kort. Så da måtte vi løpe ut og grille så fort som fy før sola forsvant igjen. Siden vi ikke har nye hagemøbler enda ble det provisoriske løsninger. Men det gikk greit det og.


Og så fikk vi deltatt på Tromsø sin første drive-in kino (som dere ser var vi tidlig ute slik at vi fikk god plassering...) og det var skikkelig koselig. 


Ellers gikk påsken fort - og det er som sagt hektisk med  mye som skal settes istand her hjemme nå fremover. Samtidig som det hjemmeskoles og hjemmejobbes. Men hvis du vil følge oss oftere så stikk innom instagram - der er vi mye oftere. 
by mlekoshi