Søndag, herlige søndag...

lørdag 10. oktober 2009

Ja, da var det søndag igjen. Dagene bare flyr...

Flere som husker Sherbet fra vi var små? Da kom den imidlertid i papprør og ikke i plast, men åh.... nå er den tilbake ! Nammm.. og samtidig: Neiiiii! Passer dårlig inn i planen min ja.

I dag startet dagen bra, og selv om klokken bare er litt før 12 så har den allerede blitt verre. *Jippi! - snø ute* tenkte vi og Hilde bestemte seg for å prøve skiene sine. Greit nok, helt til vi skulle kle på oss å gå ut. Lillegutt var sånn passe døsig og jeg tenkte å ta han inni sjalet ute. Men når jeg skulle kle på meg norrøna skallbuksen min så satt den som et skinn på meg. Det var virkelig litt for stor når jeg kjøpte den. Men nå er den for trang. Ikke bare har magen blitt litt større i graviditeten, som jo er forventet i tiden etter, men jammen meg har rumpa og lårene blitt store også. Jeg snufser på badet og prøver fort å legge en slagplan for hvordan dette kan rettes opp i ASAP da Hilde kommer inn å så fin påpeker at jeg har stor og rar rumpe. Thats it! Jeg ble inne, Hilde og Frank dro ut.

*snuffffs* *syte* *klage* *mrpppf*

Hvordan i alle dager skal jeg få bukt med dette da. Jeg har jo ingen klær jeg passer, og nekter å gå å kjøpe meg klær nå som jeg ikke passer om 1-2 mnd. Ja, jeg VET at det blir bedre etterhvert, men ikke fort nok akkurat. Så nå sitter jeg å syter inne for meg selv og ser på at Frank og Hilde lager snømann i hagen. Jeg har ingen bukser å ha på meg ute når det er så kaldt :( Og jeg nekter å kjøpe ny vinterbukse ! Jeg har ikke kunnet dra på sats for å trene på grunn av bekkenløsningen, men nå tror jeg at jeg skal prøve forsiktig. Virkelig.

*surmuler videre*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Huffda, stakkar..vet hvordan det føles. Stå på:-) Har forresten fulgt med dåkker siden du begynte å skrive dagbok. Veldig koselig, og så blir man så inspirert når det legges ut bilder av barnerom. Kjempefint barnerom du har lagd til din datter! Er du ferdig med gutterommet?

Ha en fin søndag!

Hilsen Ina fra Narvik

Elise sa...

Hei Ina! Så hyggelig :)
Huff, ja... det er hos de små vi får høre det ja :P Og takk ! Er ikke 100% ferdig med gutterommet enda, men det kommer seg :)Lover å legge ut bilder når det er ferdig :)

Ha en fin uke !

by mlekoshi