DA venter vi på postmannen igjen..

onsdag 4. november 2009

Nå venter jeg og vi på postmannen igjen. Det er alltid like spennende ! Selv den minste ting gjør at jeg løper ut til postkassen like ivrig hver dag. Nå venter vi på masse fine ting fra kakeboksen som vi skal bruke for å lage to dåpskaker til dåpen vi skal holde om to uker. Vi gleder oss til å være kreative med kakebaksten.. og denne gangen har vi litt lengre tid enn hva vi hadde før bursdagen til Hilde. Selv om det ikke ble så verst da heller. Men sånn bortsett fra kakebakeutstyr venter jeg (ja, bare til meg !) på noen "småting":


Venter på to par sko ! Oioi...! Men det er faktisk veldig lenge siden jeg har kjøpt meg sko. Og det er hull i nesten alle skoene min nå *sukk*. Ja, til og med støvlene. Så disse to er på vei til meg:

Grå hunterstøvler - ønsket meg veldig lenge.... Men fant ikke en farge som jeg like helt 100 % før nå:

Og ikke minst de utrolig deilige bronx reno skoene som vistnok skal være helt sinnsykt gode å ha på. Ja, og de er vistnok veldig populære blant kjendisene skal vi tro lillevinkelsko rett. Akkurat det bryr meg ikke så mye, men det er fint å se at er fine på også. Litt bedre enn uggs (som jeg hadde for et par år siden... men en av hundene spiste opp...). Grå disse også... Det er ikke det at jeg er en "grå" person.. men jeg liker å kjøpe hovedelementene i farger som kan brukes til det meste, og heller putte på litt farge ellers.

Og til sist, en nydelig kjole fra Chill Norway. Jeg kjøpte jo Hilde Chill Norwaykjole i bursdagsgave, og den var bare SÅ fin. Ønsket meg dette lenge før det.. men de er utsolgt overalt ! Så nå fikk jeg tak i en kjole i min størrelse. Detaljene i klærne til Chill Norway er bare helt fantastiske.

Postman, postman... kom til oss !

Jeg var på spinningtime i går, så i dag har jeg vondt både her og der. Men det var veldig godt å komme i gang, det skal være sikkert. Nå håper jeg på å rekke å være med på babytrening i morgen, men det er midt i sovetiden til lillegutt, så jeg må nesten bare se det ann tenker jeg.

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Å, så deilig med litt shopping! Alltid kjekt med leveranser i postkassen :-)

God helg til dere!

Anonym sa...

Det er herlig med litt shopping, og så gøy å vente pakke i posten. Jeg har ikke unnet meg noe på lenge.. Gleder meg til desemberlønninga - da blir det kanskje litt julegave på meg selv ;)
Chill-kjolene er skjønne!!

Trening.. Ikke snakk, jeg er ikke i nærheten av å komme meg på treningssenter. Er glad om jeg kommer meg ut på tur jeg nå om dagene. Får høyne innsatsen på det området etter jul. Må ha litt tid på å jobbe opp motivasjonen..

God helg!

Elise sa...

Takker :)
Fikk kjolen i posten i går.. og den var bare herlig ! Men fikk mail om at det ene skoparret var utsolgt. Søren også.. da må jeg handle dem fra utlandet når lønna kommer på konto denne uken. Skal ingenting være enkelt ?!

Trening ja... har en snill motivator som trener sammen med meg: Bestevenninne Fam ! Og da blir det litt enklere. Men dørstokkmila er verst. Det er iallefall helt sikkert !

Håper dere har hatt en fin helg !

by mlekoshi