Ti minus, sløving, rydding, barnepass og kinamat.

søndag 31. januar 2010

Det summerer egentlig dagen i dag det. Sto opp, matet August, la August til å sove, spiste, ryddet, sløvet, spiste, sendte Hilde på basket med tante Kirsti, la August til å sove, vaske klær, slappet av, la August og Hilde for kvelden, spiste og nå sitter jeg her. Enkelte ganger er slike hendelsesfrie dager deilige. Bare daffe rundt og kose seg i pysjbukse.

Oi.. hva skjer ?!? Noe skjer med den kreative hjernehalvdelen - og her er "steg 1". Stay tuned !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har en del av de dagene vi også. Plutselig er det kveld og jeg føler jeg ikke har fått gjort noe. "Husket jeg å spise tro"..?!

Spent på hva du driver med der. Ny layout til bloggen?

Elise sa...

Hehe ja.. :) Sitter å leter etter en stor aktivitetskalender på nettet. Blir jo bare kaos nå om dagene. Trenger å samkjøre familien litt føler jeg.

Hehe.. ikke ny layote - enda !

by mlekoshi