The time to relax is when you don't have time for it.

tirsdag 2. februar 2010

I dag har August vært krevende. Hadde det ikke vært for at han er en generelt blid gutt, ikke spiser så ofte og sover om natta hadde jeg lett kunnet sagt at han er en high-need baby. Ikke ligge på gulvet, ikke leke, ikke kose, ikke spise, ikke sitte i vippestolen, ikke sitte på ryggen, ikke sitte på magen... Ingenting ! Det er akkurat som om han vil inn under huden på meg. Og jeg kjenner at jeg blir rimelig småsprø. Ikke hjalp det at han sov hele 30 minutter på førsteluren sin i dag. Før andreluren så bestemte jeg meg for å trille en tur, og det ble en grei treningsøkt for meg iallefall. Godt med luft, godt å høre på musikk og godt å bli svett og sliten.... helt til jeg kom på at jeg skulle på spinning kl 21 i kveld. Det ble en tung spinningstime med dårlig musikk. Jeg og Fam setter`n i førstegiret og prøver å komme oss i form før sommeren. Å, hva hadde ikke gjort for en tredemølle på soverommet. Men de koster jo over 6000 kroner. Vell verd pengene, bare en har 6000 kroner å bruke da.
August runder 6 måneder om ikke mange dagene, så jeg har prøvd å lage han litt grønnsakspure nå som han kan begynne å spise middagsmat snart.
Du trenger en liten og frisk gulrot (gjerne økologisk). "Skrell" den og del den opp i terninger.
Kok den opp i litt vann til den blir "mør".

Bruk en stavmikser el. og mos gullerøttene. Tilsett 2 SS med vannet den kokte opp i underveis.


"Kommer det noe snart ?!"Tada ! En tynn gulrotpurre ! Om han likte det ?....
I starten jada. Men etterhvert ble han litt skeptisk til hele konseptet. Skal teste med litt potet også i morgen tenker jeg.

Jeg har ikke fått jobbet videre på prosjektet mitt som jeg skrev om i forrige innlegg, men neste steget kommer iløpet av de neste dagene iallefall. Det er en Mei Tai som jeg lager til August. Noen av dere vet kanskje at jeg har sydd MT`er for salg i flere år. Men jeg har enda ikke sydd en egen MT til August. Det skal han få seg nå.

6 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Ser ut som han tok godt for seg av gulrotpureen :-)

Vi er flere som prøver å komme oss litt i form igjen. Problemet mitt er vel egentlig først og fremst at det er så ekstremt masse fristende i butikkhyllene. Sjokolade for eksempel. Yum! Nytter jo ikke med et par treninger i uka når man har et kaloriinntak som ikke ligner grisen! Nei, her må det skjerpings til! Lykke til med ditt prosjekt. Håper du har mer viljestyrke enn meg ;-)

Blir koselig å sy MT til August da. Her er vi forresten fortsatt storfornøyd med vår egen MT. Sååå fin og sååå praktisk!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei!
Leste tidligere at du var ute på stavmikserhandling. Er du fornøyd med denne? Har selv planer om å kjøpe en for samme formål - barnemat. Pluss at den bør være praktisk for annen bruk også da.

Anonym sa...

Hørtes kjent ut.. Kan det ha noe med bursdagsdatoen å gjøre.. August og Sigve er jo født samme dato, og Sigve har vært temmelig humørsjuk de siste dagene.. Heldigvis er vi to hjemme her nå om dagene, så vi kan dele litt på det.
Jeg har også prøvd meg på grønnsaksmos i dag, det gikk rett hjem hos oss! (Videoen din virker ikke nå, men står bare currently unavailable, prøver igjen senere :) ) Vi har samme skje også ser jeg, kjekke de.

Så morsomt at du skal sy meitai. Åh, jeg skulle så gjerne vært flink med symaskina, men jeg har ikke engang tredd tråd i den.. Jaja.. Får heller tro det kan bli noe senere.

Ønsker dere en fin helg!

Elise sa...

Liv-Inger: Ja, han spiser greit av det jeg lager egentlig... men av en aller annen grunn syns han den dumme nestle-grønnsakspurreen er så god. Må finne ut hva de har oppi den der.
Sjokolade ja. Har vært på trening i dag, men har også spist et tonn med sjokolade. Tror liksom ikke det hadde veid opp om så jeg hadde trenet i fem timer i strekk :P
Så bra at dere trives med MTen ! Bæring har blitt ganske så populært i gata her også nå. Gleder oss til dere kommer hit igjen !

Anonym: veldig fornøyd med stavmikseren vi kjøpte. Knuser det meste. To forskjellige "hoder" men vi har bare brukt den til barnemat så langt.

Merete: Var å tittet på knusbedårende Sigve på bloggen - nydelig er han ! Ja, kanskje det er en 6mnd-trass-greie på gang her ?! Veldig slitsom iallefall.
huff, ja videoene fungerer innimellom. Det er blogspot som er problemet, dessverre. Yes ! Skal gjøre et tapper forsøk på MTen i helga. Husk å heie på meg ;P

Anette Evenrud sa...

Hei! Vil bare si at bloggen din er utrolig koselig! Så mye fine bilder :)

Elise sa...

Tusen takk ! Det var koselig :)

by mlekoshi