Blogge sier du...

fredag 5. februar 2010

..blogge seier jeg. Blogger sier tralalei ! Det er helg etter en tung uke, og jeg prøver å ikke sovne av oppå laptopen (som jeg faktisk gjorde for noen dager siden). Hele tre treff på tre dager, mye trening og lite søvn.
Jeg prøver å ta et bilde av meg og lillegutt nå ettermiddag, men det var ikke lett gitt. Ihvertfall ikke når han prøvde å få ta i *hikst* SLR-goklumpen min ! Det er under en uke til lillegutt runder 6 måneder, og jeg sier som jeg sier så altfor ofte: Tiden går for fort. Og for å understreke dette kan jeg fortelle at jeg i dag har søkt på barnehageplass til lillegutt *dobbelt-hikst*. Plass fra 01. august. Joda, det er lenge til, men samtidig ikke. Håper vi får ønskene våre oppfylt.
Ja, jeg nevnte tre treff på tre dager. Først ramlet jeg innom et koselig strikketreff på onsdagen, i går hadde jeg et koselig jente/sytreff her og i dag var på et koselig barseltreff. Jeg elsker å være sosial så det er jo bare midt i blinken. Skulle bare ønske at jeg hadde fått litt mer søvn. Lillegutt vil jo ikke ligge på gulvet, ikke sitte i vippestolen, ikke bæres på mage eller rygg... Og heller ikke sove i vogna. Han vil liksom under huden på meg. Jeg er ganske så 110 % sikker på at denne uken har jeg hatt det mer slitsomt hjemme enn hva Frank har hatt det slitsomt på jobben sin. August har i tillegg klusset litt med sovinga om morgenen, og jeg får ikke sove om kvelden. Noe som fører til en litt sliten Elise med kort lunte. Det hjalp heller ikke at stormen "ask" rev opp litt av pipa her og vi fikk en aldri så liten vannlekasje som må undersøkes nærmere *jippi*.

Dagens middagstips til små mager: 1 middelsstor potet, 2-3 cm purre og 3 små blomkåduster.
Skrell og del poteten i terninger. Rens purren før du deler den opp i ringer. Kok dette i 15-20 minutter før du kjører det hele sammen med stavmikseren. VIPS ! nam-nam mat !

5 kommentarer:

As sa...

åååh.. E han snart 6 mnd? hjelp, tiden den flyr ja.. krysse fingrene for at dåkker får bhgplass der dere ønske=)
Ønske dåkker ei god helg, og deg litt ekstra søvn=)

Elise sa...

Ja, hele 6 mnd allerede ?!?! :O
Ja, kryss fingerene alle sammen. Vi vil gjerne ha 1. valget vårt ved siden av her vi bor. Nå har vi jo barnehage langt unnav her.

Takktakk ! God helg til dere også ! :)

Unknown sa...

6 mnd allerede, tiden går så fort!

Du har utfordring til deg på bloggen min. ;)

Elise sa...

Haha ! Im on it !

Anette Evenrud sa...

den maten der så fantastisk ut!!

by mlekoshi