“The key to change... is to let go of fear.”

tirsdag 13. april 2010

MJa, det er snart en uke siden forrige innlegg. Var en litt slitsom helg med sykdom og våkenetter. Det ER slitsom å være syk selv, og samtidig skulle ta vare på et lite knøtt som ikke skjønner hvorfor han har det fælt. Frank dro jo til Oslo på fredagsmorgenen kl 06 for å kjøre opp nybilen vår. Redningen min i helga var engelen vår: tante Kirsti. Syk og delvis amper Elise + syk August + aktiv Hilde = ikke så bra. Så Hilde dro til tante Kirsti på fredagen og kom tilbake hit på søndagskvelden. Var sikkert veldig bra for både meg og henne.
Måtte bare ta et bilde av stien lillegutt etterlater seg overalt. Det er liksom ingen tvil om hvor han har vært nei.
Nam ! Frank laget pølsegryte. VELDIG godt. Var fine farger, men har ikke fått meg ny blitz enda, så fargene kommer ikke så godt frem.
Ellers så gikk helgen ganske greit da. Bedre enn forventet egentlig. All ære til alene-foreldre ! Jeg er ikke så flink på å være alene med alt ansvaret - og liker generelt dårlig å være alene hjemme. Men det er jo godt å ha gjort det også. Nok om det ! Frank (og Øystein) kjørte fra Oslo til Tromsø på tre dager. Nygliset vårt var bedre enn Frank hadde forventet så han er strålende fornøyd. Jeg er selvsagt også veldig fornøyd, men Frank gleder seg nok til iallefall 10 personer. Den er ganske high-tec også. Jeg snakker til den, og den gjør akkurat det jeg ber den om. Ringer, setter på sangen jeg vil ha og setter på varmen. Alt med bare noen få ord, uten å ta blikket av veien. Smart ! Jeg får komme tilbak med litt nerdebilder av panter-Aurora, som Hilde har døpt henne. Hun prater nemlig med damestemme.Når de overnattet i Trondheim første kvelden dro de innom IKEA en tur for å kjøpe et par "småting" jeg ønsket meg. En ny lampe til kjøkkenet, en benk til gangen og en lite vegghengt skrivebord som egentlig skal inn på Hildes rom. Men vi må først se om det passer inn der.

I går kom jeg endelig inn til kiropraktor med ryggen min. Heldigvis er det ikke noe riv ruskende galt med den, det må vist bare litt egeninnsats og behandlings så går det kanskje bra ! Hele nedre del av ryggen, bekkenet og rumpa var vist steinhardt og knytt sammen, så det må løses opp. Det å gå til kiropraktor var en.. æh.. rar opplevelse. Et svært kontor, en høy mann og klar beskjed: Kle av alt unntatt undertøy. Note to self: Ta på litt ... ehm... større undertøy nesten gang. Det er nok mer forenelig med tøyning *knegg*. Har bare vært hos manuellterapaut før, og der har jeg ikke tatt av et plagg, så jeg ble tatt litt på senga. I morgen stiller jeg mer forberedt !
Etterhvert kan jeg trene mer og kanskje slippe å ha så vondt ! Så da fikk jeg kjøpt meg en ny treningsjakke, en NIKE + brikke til iphonen og et litt motivasjonsblad. Har jo trent i mange år, men av og til er det greit med litt oppfrisking igjen. Nå er jeg motivert og klar til å trene igjen. Det er under 2 uker til jobbstart, og jeg trenger å komme i form !

På lørdag hentet jeg de dyrebare bilettene til Kaptein Sabeltannforestillinga i ferien. De har nå hedersplass på kjøleskapet. Kjøpte Hilde en kalender slik at hun kan krysse av for hver dag som går. Der skriver vi ned alt som skal skje for henne, og det er lettere for henne å skjønne hva en uke, 1 mnd osv. vil si. Så nå har hun nedtelling til ferien i sommer.
Nå er jeg klar for senga igjen. I morgen skal jeg ha strikketreff, kiropraktortime og prøve å finne meg noen klær til jobbstart uten å bruke mye penger. VELDIG lett med andre ord.. God natt alle sammen !

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Hmmm, her er det tydeligvis forskjell fra den ene kiropraktoren til den andre. Har gått til kiropraktor med ryggen i flere runder, og har aldri tatt av så mye som et plagg. Han bare løfter litt på genseren når han skal sjekke ståa, deretter er det knekking og trykkpunktmassasje. Jeg er veldig fornøyd med kiropraktor da. Har god effekt! Håper det funker for deg også! Kjenner forresten at det er på tide med egeninnsats her også. Prøver å mane frem litt motivasjon til å gå ut og jogge i slapset.

Hihi, det bildet av stien etter August var jo bare festlig. Sier liksom alt.

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei Elise. Da har jeg også funnet frem til bloggen din. :) Gleder meg til i kveld.

Ingrid

Elise sa...

Ja, jeg tror det må være forskjell på dem, for jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kle av meg alt. Var på 2. behandlingstime i går, og da måtte jeg bare kle av meg på overkroppen da :P

Jeg NEKTER å jogge før slapset er borte. Jeg kommer jo til å bli klissvår etter fem meter :s Hvordan går det på jobben ?

Hei Ingrid ! Ja, takk for i går ! :) Det var kjempekoselig ! Glemte helt å servere desserten jeg da :P Så her sitter jeg med sjokoladekake helt alene.. Hmmm :P

by mlekoshi