*restitusjon*

mandag 3. mai 2010

Hjemme etter en slitsom dag - som egentlig knapt kan kalles en restitusjonsdag. Men iforhold til treningen er det det. Jeg ER så stiv og støl at jeg må ha en liten pause i dag. Fortsetter med ny giv i morgen. I dag har jeg vært på jobb, foreldresamtale i barnehagen, hjemme og spist samme med familien før jeg og Hilde dro på svømminga hennes og var hjemme igjen kl åtte i kveld. Skal si at jenta mi har blitt flink på svømminga gitt ! Nå er hun ikke mye redd for vannet for å si det slik.
Jeg kom hjem til enda en deilig middagsrett. Må bare gjennta rosen i dag også: jeg er heldig som har en så flink man.

Hjemmelagde krydrede krøttkaker av karbonadedeig, nybakt foccaiabrød og ovnsbakte grønnsaker (Chilli, tomat og løk) og poteter. MMmmmmMM ! Det smakte veldig godt !


Og når jeg først er i gang med å laste over bilder så legger jeg med et bilde av lørdagskosen vår. Hilde var strålende fornøyd når hun fikk spise "potetgull" til middag. Nachos som er laget lagvis med tacokrydret kjøttdeig, nachos og ost. Tilbehøret kom på siden, da verken Hilde eller Frank er så glad i tilbehør. Smakte godt det også ! Og vi lagde altfor masse. Nå kjenner jeg at jeg blir sulten her jeg sitter (og snart er på vei i seng).
På søndagen dro jeg og Hilde på Polaria for å feire burdagen til de selene som bor der. Det hadde møtt masse folk opp for å feire 7-årsdagen og selene fikk sin egen silde-kake som de koset seg med. Og så sang vi bursdagssangen til dem. Stor stas for alle ungene - vet ikke helt hva selene syns *hehe*.
Hilde har vært mange ganger på Polaria, men det er en stund siden nå. Denne gangen ville hun bare rase gjennom hele utstillingen, se på selen, ake litt i sklia og dra hjem. Men det var iallefall greit å komme seg en tur ut.


Nå er jeg veldig veldig klar for senga for å lade opp til i morgen. August våknet kl 0430 i dag, så det er såvidt jeg greier å ha øynene åpen her jeg ligger.. øh.. sitter.
Ingen kommentarer:

by mlekoshi