Min prins...

søndag 2. mai 2010

... Han baker og kokkelerer hele tiden han! Baker brød flere ganger i uken og lager middag nesten hver dag. Akkurat nå sitter jeg å ser på at han baker brød igjen - ah ! Flinke drømmeprinsen min!


Edit: Vil bare legge inn en link til et innlegg på vg.no om barnemat med kumelk her. Har reagert flere ganger når jeg har lett etter barnemat i butikkhyllene i det siste. Og da tenker jeg spesielt på fruktbegrene som har kommet med yoghurt til barn fra 6 mnd. Har til og med hatt en diskusjon med mannen på bildet over her om nettopp dette for et par dager siden. Så altså: Ikke gi barna disse fruktbegrene før de iallefall er 10 mnd, og vent gjerne lengre hvis dere har allergier i familien.

Iphone: 5 km - 24 minutter - 340 kal

Stykeprogram del 1: 2 x serie situps, 2 x planke, 2 x serie push-ups

Trening i dag og ! Ble hele 5 km i dag også - og denne gangen et minutt fortere enn i går ! Formen var på en måte bedre i dag selv om kroppen var ganske stiv etter gårdagens økt. Men 1 plussgrad, sludd, regn og masse vind var ikke akkurat fristende. Så i dag var faktisk dørstokkmila verst ! But I did it !

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det er en herlig prins du har :) Høres ut som om vi må ta en alvorsprat ang flytting her nå, hehe ;)

Hilsen Fam

Elise sa...

Haha.. ja, seriøst ! Need some girl pow-wow soon ! :P

Anonym sa...

Ikke gi kidsa kumelk i det hele tatt det er beregna på kalver ikke mennesker.
At tine pøser på oss med reklame om at melk er så sunt når den antageligvis er ansvarlig for 80% av mageproblemer her til lands er en skam.

kalsium får en i seg på andre måter det er ikke noe pes.

Anonym sa...

Kjære vene,jeg skulle vært død.Fikk kuelk blandet med vann og litt sukker på tåteflaske,fra jeg var noen få uker gammel.Jo,jeg fikk bjørkepollen allergi i tenårene.Eller frisk og rask!Mine egne tre barn,ammet jeg så lenge de ville ha.Til de var rundt 6.mnd.så fikk de erstatning til de var ca 10 mnd,så ja,gud forby kumelk.I dag er de 29,20 og 13 år.Nr 1,litt barneeksem og nr.3 fikk gresspollenallergi i fjor sommer.Mageproblemer?Aldri,tenk sjøl og ikke tro alt dere leser!

Anonym sa...

Ikke kumelk?
Har drukket melk fra jeg var? og drikker fortsatt, har passert 65.
Spørsmål:
Er det evt. noe bedre å spise kukjøtt?, slik kan vi jo fortsette.

Elise sa...

Om en skal gi barna kumelk i det hele tatt er en egen diskusjon. Meg å gi barn under 1 år kumelk er bare idiotisk på høyde med å ikke delta på vaksinasjonsprogrammet på grunn av egen overbevisning.

Det er jo gjort utallige undersøkelser og forskning på det å gi kumelk til babyer. Det er FOR kraftig for magen deres og KAN gi blødninger i mage og tarm, melkeintåleranse, hemmer jernopptak og generelt på grunn av allergifaren med å gi babyene dette.

Jeg velger helt klar IKKE å gi mine barn melk det første leveåret. Så får dere som ønskr det gamble med barnas helse. Det er helt idiotisk å tenke rettferdiggjøre det å gi babyene melk fordi de tidligere generasjoner gjorde dette eller for at dere selv har en overbevisning om at det sikkert ikke er farlig. Nei, de fleste som får kumelk vil ikke få skader av dette. Men vil dere ta sjansen på det ?

Anonym sa...

Bor mennesker over 10 maaneder drikke melkeprodukter?

"Are dairy products good for us? For centuries, we have been led to believe that dairy products should form an essential component of our diets. However, it is well known that many nations are dairy-intolerant, and that even dairy-tolerant nations are subject to many allergenic responses to dairy products. New evidence implicates dairy in not only allergenic responses, but in potentially lethal diseases, such as osteoporosis, leukemia, diabetes, and many others. The latest scientific findings and their impact on our lifestyle choices are discussed."

http://amazingdiscoveries.tv/media/169/304-232K/

Elise sa...

Som jeg skrev så er det en annen diskusjon - Jeg drikker ikke melk, men det er da jeg aldri har likt melk :)

Det er sikkert MYE vi skulle gjort og ikke gjort. Men jeg tviler sterkt på at å drikke melk er en av verstingene på lista.

Silje sa...

Hehe, er Elises blogg blitt det nye hotte debattforumet for både det ene og det andre?

Jajaja... Jeg veger å følge anbefalingene fra helsedirektoratet jeg! Jeg stiller meg ikke ukritisk til enhver "ny forskning" men når det gjelder noe så enkelt som å unngå kumelk til babyen kontra få de virkningene av det som er listet så er valget såre enkelt. Jeg kan virkelig ikke se hvorfor det skal være en så opphetet debatt i det hele tatt.

Og det er da utrolig teit å forsvare slik kjerringa-mot-strømmen mentalitet med personlige anekdoter som at "det gikk da bra med oss"?
Unger fikk alkohol på smokken for å roe seg, satt på gulvet i bilen mens man kjørte på bilferie, og akte kjelke på bilveien. Mange, mange fikk ingen skader. Noen fikk. Ville du gamblet??

Det skjer ofte nok at man må inngå kompromiss med seg selv og enten gå på tvers av sin egen overbevisning, eller eller av generelle råd fra fagfolk. Dette er ingen slik situasjon. Det er kun snakk om å unngå melk til babyene. Voksne mennesker er da ikke så utålmodige at de ikke greier vente 4 måneder, fra barne er 6 til det er 10 måneder, med å gi melkeholdige produkter??

QQQQQQQQQ sa...

asics kayno
michael kors
ysl
adidas pure boost
balenciaga shoes
reebok outlet
chrome hearts
fitflops
adidas superstar
adidas ultra boost

by mlekoshi