Værsjuk !

torsdag 17. juni 2010

Nå skal jeg si noe jeg ikke har "lov" til å si her i Nord-Norge: Jeg er vææærsjuk ! For jada, vi kan le godt av søringene når det er vinter og de klager over 10 cm med snø, men det ER likevel lov til å si at jeg er dritalei at graderstokket ikke viser tosifrede tall, og at sola bare viser noen glimt av og til. I dag satt jeg her med HØST-følelse og bladde i strikkebøker for å lete etter det neste prosjektet samtidig som jeg tok en varm kopp te. Tenk... høst-følelse i juni. Fysjom (for å unngå å bruke noen fargerike nordnordke uttrykk).


Jeg gleder meg til å dra på ferie, og det BØR bli fint vær når vi emigrerer til sørnorge ! For det er ikke en bra ting å sitte med høstsysler nå i juni.


Jeg må bare vise dere denne søte "handlelisten" Hilde laget for noen dager siden da vi skulle til byen. Hun kom plutselig opp fra rommet og erklærte at hun hadde laget seg handleliste til vi skulle til byen. Hun ville ha sommerklær, og som dere ser så var det skjørt med sløyfe, t-skjorte, kjole, kortbukse og caps på handlelisten. Jaja.. hvordan tror dere denne prinsessen blir når hun runder 14 år ?! *hjelp*


I går fikk jeg servert hjemmelagde vårruller til middag, og på tirsdagen laget jeg hjemmelagde "fiskepinner" og "svinepinner" til middag. Vårrullene i går var gode, men tirsdagens måltid var bare helt greit. Jaja.. jeg VET at jeg ikke er så flink på kjøkkenet, men denne gangen så fulgte jeg bare en oppskrift til punkt og prikke.. så jeg skylder bare på oppskriften. Det var ikke noe galt med maten - men den var bare litt kjedelig. Må finne på noe nytt i neste gang da..


Ingen kommentarer:

by mlekoshi