Om 2 dager fyller August 1 år !

søndag 8. august 2010

Ja, det er helt sant ! Lillegutten vår fyller 1 år på tirsdagen - så i dag har vi hatt familieselskap og på tirsdag skal vi ha litt venner på besøk.


Hva er det oppi her`a ?!?


Hæ ?


EN traktor med tilhenger og gravemaskin !


Spiser is for første gang - en "must" i sin første bursdag.


Første gang lillegutt spiser potetgull - aka cheesdoodles.


Og bursdagskake, selvsagt !


haha !

Vi har hatt besøk av mamma og pappa i helga. Og lillesøstren til Frank flyttet hit på lørdagen, så nå er det full fres med besøk av Frank sin familie og flytting hele uken. Og vi starter begge på jobb igjen i morgen - på jobb sammen igjen. For første gang på 1,5 år ! Hilde skal på SFO og August i barnehagen. Det går bare strålende på SFO. Hilde stortrives ! August trives i barnehagen, men vi regner med at det kommer en reaksjon etterhvert. Foreløpig er det Frank som må levere han, for han er litt mer klengete og sutrete når jeg er der.  Vi har med andre ord hatt en hektisk uke bak oss, og har enda en hektisk uke forran oss.

Etter bursdagen i dag har Frank vært flink å laget klart frokosten til ungene til i morgen, matpakkene deres, klærne de skal ha på seg, pikkpakken de skal ha med seg ++. Så nå er det senga !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Gratulerer så masse med dagen til August! Wow, som tida flyr! Ikke farlig å se at karen var særdeles fornøyd med gavene han fikk i familieselskapet forresten :-)

Elise sa...

Takktakk :) Ja, huffff ! Kan noen bremse tiden ?! bare LITT takk ;) Hehehe.. nei han er strålende fornøyd med alle gavene han har fått !

by mlekoshi