Her er alt bare toppers.. ok, litt ironisk nå. Frank fikk akutt bihulebetennelse i går/dag og er sykemeldt til og med onsdagen. Stakkars, han har det ikke så bra. Hilde er en teste-mamma-og-pappa-noe-inni-hampen-periode, slitsomt. Veldig slitsomt. Håndleddet mitt er helt greit nå, men på grunn av feilbelastning når jeg har støtte på armen så har jeg til tider veldig vondt i skulderen, gahhh ! Og August er jo et eget kapitel...Slik så han ut da jeg hentet han i barnehagen i dag. Vært i slosskamp ja. Huff, stakkars liten. Og samtidig: Pokker, vi må utsette å ta julebildene.  Ellers så fikk jeg i dag oppleve at min 15 måneder gamle gutt hadde sitt første skikkelige trass-anfall. Litt tidlig kanskje ?!? Det varte iallefall i 45 minutter og startet med at han ikke var så veldig fornøyd med dagens middag. Det demonstrerte han med å ramponere kjøkkenbordet samtidig som han prøvde å slå alle rundt han og kaste all maten han fikk tak i på gulvet. Da vi fikk litt nok satte vi han på gulvet for en liten pause og da var jo armagedon i gang. Jessufader altså. Han hylte, slo, ramponerte og vred seg rundt på gulvet her i halve evigheten. Jeg greide å distrahere han i perioder, men så var det på`an igjen. Jeg satt med tårene i øynene og konkluderte med at dette var en forsmak av hva som kommer. Og så syns jeg veldig synd i han. For det ER synd i disse små sjelene som må få ut alle disse følelsene og ikke skjønner helt hvorfor. Jeg trøstet så godt jeg kunne og når jeg fikk lov. Klart han må få trøst når han måtte reagere og samtidig syns det var så fælt å faktisk reagere.

Etterpå var alle i familien, inkludert marsvinet Tore, rimelig svett. Fikk akkurat hevet svømmetøyet i en pose før jeg og Hilde løp ut døra for å rekke svømminga. Jeg måtte ta henne på svømminga siden Frank er syk igjen, og nå straffer det seg. Jeg tåler jo ikke klor, så nå skal jeg sikkert klø i et par dager, og verst blir det nok i natt. Jeg skal gå og dusje en gang til  - og ta med meg kordisonkremen, fuktighetskremen og en smule selvmedlidenhet i seng og håpe på en bedre dag i morgen. God natt alle sammen !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Huffameg, det er heftige tider. Trøsteklem herfra :-)

Elise sa...

Hehe, ja det ble litt mye på engang. Det er bare slik som når vaskemaskin blir ødelagt blir kjøleskapet ødelagt samtidig :P

by mlekoshi