I dag har jeg lagt inn årene.

tirsdag 23. november 2010

Gårdagen var hektisk med jobb, vasking og svømming sammen med Hilde. Så morgest våknet jeg uten et fnugg av evne til å bevege meg samtidig som hodet dunket. Kjedelig. Så nå har jeg akkurat stått opp, spist meg et par brødskive og konkludert med at dagen i dag heller ikke blir noe særlig. Bortsett fra det faktum at jeg har fått meg søvn for første gang på evigheter. Ubeskrivelig deilig.

Jeg bestemte meg i går for at nå skal jeg til bunns i hva som plager August om nettene. Ringete øre,nese,hals-spesialisten (privat legesenter) vi gikk til med Hilde når hun skulle opereres - bare for å få vite at vi selvsagt måtte til fastlege først. Så jeg fikk booket oss legetime på torsdag midt på dagen. Og så ringte jeg til manuelterapeut. Den eneste som er registrert her i Tromsø som jobber med barn - og fikk satt oss opp på time.... men ikke før etter jul. Så. Det ser ut som det skal vare og dra ut litt før vi får noen svar på noe som helst.


Men i dag har vi visning igjen, og det passer som vanlig ikke i det hele tatt. Dårlig form, og masse som må gjøres. Og Frank er på ledersamling i hele dag. Kommer tilbake senere i dag med et julegave-innlegg. Stay tuned.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi