"Kan man ønske mer ?"

søndag 21. november 2010

Dagen derpå, og jeg er delvis glad for at jeg ikke tok den helt ut, men irritert på den dundrende hodepinen som tvang meg hjem før alle andre. Var uansett ikke hjemme før kl var 02, men da var jeg klar til å omøblere litt på hodet mitt for å få bort hodepinen, som fremdeles var der i morgest. Så nå er jeg lettere redusert. Men jeg fikk sove til kl var nærmere 10, og jeg fikk servert deilig egg og spekeskinke på senga. OG en utrolig deilig iskald glasscola. I korken sto det "Kan man ønske meg?" Nei, virkelig ikke !BAD picture, but still. Håret ble fab med de nye varmerullene, anbefales! Guuud, lyset på badet får øynene til å se skikkelig gøgg-gule og sløve ut, juck ! Jaja.

Hilde har vært på tur med en god venninne m/familie og er nå på besøk hos dem rett oppi veien. Deilig ! Det var vell egentlig hun som vekket meg da hun trasset noe veldig rundt her i morgest og ropte (begynner å bli vant til det nå kjenner jeg..) at vi var slem og at hun hater oss med all sin stemmeprakt da hun fikk beskjed om å rydde ferdig på rommet sitt. Så hun trenger sikkert en pause fra oss tenker jeg, hvor hun slipper å spy ut ting hun angrer på etterpå.

Tror dagen i dag blir satt av til rydding og avslapping.. og kanskje godis og en film ? Vi har visning på tirsdag så Frank informerer om at vi må rydde og vaske. Nei, nei og nei. Det ORKER jeg ikke. Ikke i dag, men har han først bestemt seg så er det samma hva jeg mener.. gah.Ingen kommentarer:

by mlekoshi