Yes... endelig helg igjen. Men morgendagen vil nok ikke by på mye avslapping - 30 årsdagen jeg skal i starter i åttetiden i morgen kveld, men det ryktes om litt vorspiel først.. og da med fotballkamp. SÆRLIG... Jeg liker ikke fotball og syntes det er dørgende kjedelig å se på, så jeg kommer sikkert tassende litt uti vorspielet for å sminke og ordne meg tenker jeg.


Og jeg har funnet et par greie pumps med høy partyfaktor - og etter å ha koset meg med Liv-Ingers innlegg i går har jeg skaffet meg en stram-in kjole til å ha under kjolen. Nemlig ! Da slipper jeg unnav ubehagelige stram-in strømpebukser. Kombinasjonen stram-inn kjole OG strømpebukser kunne blitt rimelig uheldig utpå kvelden når nødvendige dobesøk skal utføres....


Fancy pose fulgte også med... ifølge damen på butikken var det mye penere å komme bærende på disse her istedet for en bærepose. Jeg har ikke tenkte å være mye pen utover kvelden uansett - og må sikkert likevell ha den aller største trillekofferten med hvis jeg skal fikse meg på vorspielet, såe.I kveld har jeg sydd en forsøks-pose. Nærmere bestemt en varmepose som skal varmes i microbølgovnen for å løse opp stive muskler eller bare varme kroppen. Kommer med detaljert sy-beskrivelse etterhvert. Det er iallefall en utmerket julegave-ide til dere med symaskin. Sy et avtagbart trekk slik at det kan vaskes, pakk det fint inn og gi det til bestemor med stive muskler, eller pjokken som sliter med voksesmerter.

Ellers så hadde vi en skrekkens opplevelse da vi hentet Hilde på skolen i dag. Det vil si at et par foreldre sikkert tenkte at vi sikkert ikke er gode foreldre. Så takk til min lille engel....  Hilde har en tendens til å stikke av når hun ser at jeg kommer - bare for å bruke hele SFO som gjemmeplass. Hentingen kan med andre ord ta rimelig lang tid. Dette har jeg sett meg lei på, og vi har hatt noen diskusjoner rundt dette. Men i dag skjedde det igjen. Jeg var stressa og irritert, og da jeg endelig fant henne så ga jeg bare henne beskjed om å kle på seg selv og ta med seg sakene sine til bilen utenfor da jeg ikke orket å hjelpe henne når hun ikke kunne oppføre seg. Jada... det varte og det rakk.

Dra Frank kom inn på SFO igjen så hadde Hilde alarmert hele SFO med beskjed om at mamma og pappa hadde forlatt henne, og hadde til og med alliert seg med en annen mamma som skulle ta henne med hjem slik at de kunne ringe oss. Jahhh... med andre ord: DRAMA. Uønsket og unødvendig drama, og FLAUT. Så takk, jeg var rimelig amper når jeg kom hjem og skulle ha ungene hjemme alene siden Frank skulle på middag med jobben. Men det gikk seg til, og Hilde dro etterhvert på venninnebesøk så freden senket seg i hjemmet. I kveld har jeg flyttet August sin seng inn på rommet vårt som en liten test. Han er ganske tett i nesen, så jeg regner meg at det blir en aktiv natt. And with that: God natt !2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Jøye meg, ikke noe morsomt med sånn drama på SFO-en, nei. Kan tenke meg du hadde mest lyst til å synke gjennom golvet da tøtta kom tuslende ut med den andre mammaen som skulle ta henne med hjem siden de slemme foreldrene bare dro fra henne ;-)

Flotte sko! Kos deg i bursdag i kveld :-)

Elise sa...

Ja, gjett da.... DET var pinlig det :/ Og senere få slengt i trynet i av annen unge at vi er ko-ko foreldre var heller ikke noe særlig... gahhh ! The joy of parenting :P

Takk ! Håper du kosa deg i går ! :)

by mlekoshi