Julebordjungelen...

torsdag 18. november 2010

Julebordsesongen er i full gang, og jeg er like rådvill hvert år. Kanskje enda mer nå når jeg ikke føler meg 100 % fit for fight på mange måter. Jaja. Til helga her jeg en 30 årsdag på plakaten - en stor dag med over 60 gjester. Men finner jeg kjole ?! Neeeesjda. Har jeg tid til å lete ? Nei. Jeg heller litt mot en løsning hvor jeg drar frem den fine Filippa K kjolen jeg kjøpte i sommer og bruke den i både bursdag og på julebord. Kanskje jeg rett og slett må gjøre det du ? Hvis jeg ikke finner noe annet, så må jeg bare gå for det. Å tankene svirrer...Julebordet neste helg: sorte pumps, sort kjole, den fine "boleroen" jeg har kjøpt fra asos.com, fine øredobber og håret satt opp.


Bursdag til helgen: sorte pumps, sort kjole, satser på sotete øyne og høy partyfaktor med falske(naturlige) vippe, røffere smykker og krøllete hår med volum.

Mulig at vi går for den løsningen ja. Ved mindre det helt mirakuløst skulle falle ned en kjole i fanget mitt som passer perfekt. Øhm.. sannsynlig ja. I dag spiste vi middag ute - oh yes ! Vi slo til med en reall posjon med lapskaus og litt kylling på den lokale butikken før jeg dro hjem og jobbet noen timer overtid med noen klagesaker. Herlig herlig. Nå er jeg rimelig utkjørt og klar for sengen, så det ble kanskje ikke det mest meningsfulle innlegget i dag. Pyttsann ! Ja, men kanskje jeg bidro til at noen fikk noen ideer for party-outfit for sesongen ? Tipset er iallefall: accessorize ! Da kommer du langt på vei.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi