Cookies !

torsdag 18. november 2010


Jeg fant en fin cookies-oppskrift rent tilfeldig når jeg satt å leste litt rundt på forskjellige forum - så here goes. Halvkaotisk kveldsfilming. Det som er morsomt er at dette er litt selvpining. Jeg, og en venninne, er på en to ukers diett hvor vi spiser sundt og ikke så masse (julebordsesongen... kjoler osv.), men jeg skal innrømme at jeg spiste en liten kjeks. Alt annet ville vært teit. Nemlig.... *kremt*.Ellers. jobb, stress - same old. Men når jeg endelig fant ut at det kunne være mandlene som plager lillegutt så tror du ikke legesenteret har stengt på grunn av oppussing ut uka ? Jaja, har vi holdt ut så lenge så får vi bare vente litt til. Det er jo ikke sikkert at det er det som er problemet engang. Nei, off to bed for a few hours of sleep.

2 kommentarer:

Anonym sa...

aaAAAAAaaahhh, cookies!

Håper dere får en god natts søvn :)

-Fam-

Elise sa...

Joda, var (av alle ting) litt sent i seng, så nå er jeg trøøøøtt. Men han sov greit i natt :P

by mlekoshi